2777
2789
واااای غذای مورد علاقم

اره منم غذای مورد علاقمه... بفرمایید ناهار 🥰

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
دوپیازه توخونه ما فقط دوشنبه و جمعه برنج میخوریم بقیه روزا قدغنه مگر اینکه مجبور بشم

من همیشه دو وعده ای درست میکنم وعده ناهار همیشه برنج شام ساده

بعد براشام به مشکل میخورم چون غذاهای نونی متداول خیلی کمه مثلا کوکوی عدس وکوکوی کدو و...نمیخوریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه دو وعده ای درست میکنم وعده ناهار همیشه برنج شام ساده بعد براشام به مشکل میخورم چون غذاهای ...

چرا عزیزم اینهمه غذای نونی دلمه کوفته کوکو تاس کباب خوراک لوبیا سالاد الویه بدون سس کتلت 

❤هر که در عشق سر از قله بر آرد هنر است، همه تا دامنه کوه تحمل دارند❤
تو رژیم نمیتونی پروتئین بخوری؟

نه اون هفته اومدم یه کفگیر برنج خوردم با یه تیکه مرغ چون مهمون داشتیم بعدشم کم کم میخوریم رفتم دیدم ۸۰۰گرم اضافه کردم ولی وقتی با سبزی و کاهو و گوجه خیار یا تخم مرغ میخورم هفته اول نیم کیلو کم کردم هفته دوم پیاده روی ام رفتم شبا ام میرقصیدم دو کیلو کم کردم الان دوباره ۴روز بعد خودم کشیدم ۷۰۰گرم کم کرده بودم

نه اون هفته اومدم یه کفگیر برنج خوردم با یه تیکه مرغ چون مهمون داشتیم بعدشم کم کم میخوریم رفتم دیدم ...

فقط با یه کفگیر برنج و یه تیکه مرغ  ۸۰۰ گرم اضافه کردی؟ 

با یه ترازو خودتو وزن میکنی ؟ ترازوتو عوض نکن 

بعد اینایی که گفتیو با نون میخوری یا خالی؟ 

اگر اضافه کردی بخاطر برنجش بوده نه مرغش وگرنه یه نصف تیکه فقط پروتئینه البته بدون روغن

فقط با یه کفگیر برنج و یه تیکه مرغ  ۸۰۰ گرم اضافه کردی؟  با یه ترازو خودتو وزن میکنی ؟ تر ...

نه هر سری میرم یه داروخانه وزن میکنم فقط برنج و مرغ نبود که اون هفته من خوردم ولی خب خیلی کم بخاطر این اضافه کردم بعد وقتی اینارو میخورم گلوم درد میکنه فک کنم بدنم عادت کرده ب گیاه خواری😂😂

نه هر سری میرم یه داروخانه وزن میکنم فقط برنج و مرغ نبود که اون هفته من خوردم ولی خب خیلی کم بخاطر ا ...

عزیزم ترازوها فرق میکنن مگه نشنیدی میگن موقع رژیم باید ترازوت مشخص باشه من خودم دیدم چقد فرق دارن 

مرغ بخور چون من خودم رژیم گرفتم رژیمم سخت نبود همه چی میخوردم فقط کم با این حال بدنم کلی ضعیف شد ریزش مو گرفتم کل پاییز پارسال و مریض بودم باورت نمیشه منی که سالی یبارم بازور مریض میشدم کل سه ماه پاییز و مریض بودم 

برنج و نون باید کم شه فقط 

امیدوارم با سلامتی به وزن ایده الت برسی