2777
2789
عنوان

گریه کلاس اولی

2222 بازدید | 39 پست

پسرم هنوزم ک ده روز میگذره هر صبح کلی گریه میکنه نمیرم مدرسه.کاش تعطیل باشه.

با اینکه بچه کوچک دارم هر روز صبح با ماشین باباش میرم همراشون در مدرسه.جلو باباش خیلی گریه زاری نمیکنه ولی ب محص رفتن باباش گریه میکنه.بهش میگم تا زمانیکه صف بره داخل کلاس وامیستم با اینحال امروز رفتم براش ی دوست پیدا کردم کنارش ایستاد .....من برگشتم خانه معلم زنگ زده ک پسرتون انقدر گریه کرده بالا اورده😧 بیایین ببرینش...همسرم عصبانی شد لباساشو اومد برداشت برد مدرسه گفت حق نداره بیاریش خونه باید تاظهر همونجا بمونه....چیکار کنم بره مدرسه؟بی گریه؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

ای بابا پسر من دومه هنوز هر زنگ تفریح میریم اونجا

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا پسر من دومه هنوز هر زنگ تفریح میریم اونجا

اونم میگه زنگ تفریح بیا.ولی بچه کوچیک دارم سخته.راه نمیاد کل مسبر بغلمه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
پسر منم گریه می‌کنه ،یه تاپیک دارم راهکارهای خوبی دادن بچه ها توش،من امتحان کردم جواب داد

میخونم تاپیکتون رو کاش جواب بده.کلافه شدم از دستش

بچه هارو چون خیلی وابسته تربیت میکنید من ریدم اینجا تا ده سالگی کنار خودشون میخوابونن شبا تا ده دوازده سالگی حموم مبرنشون اگه یکم مسئولیت کاراش به خودش میسپاردی اینجوری نمیشد

بفرست با باباش بره.خودت نرو

اتفاقن باباش امروز گفت دیگه از فردا حق نداری همرامون بیایی.

اخه گفت مضطربه ی چند روزی همراش برم ک اینطوری بدتر شد

بنظرم خودتون باهاش نرید ،مشاور بمن گفت یه عکس خانوادگی بده بهش بگو دلت تنگ شد اینو نگاه کن ،جلو خودش شماره موبایل بده معلمش بگو هر وقت دلش تنگ شده بمن زنگ بزنید باهاش صحبت کنم،و اکه مدرسه بمونه هر چهارشنبه یه جایزه ک خیلی دوست داره براش بخرید ،اگه هر روز باهاش برید عادت میکنه بدتر میشه

من به چشم های بی قرار تو قول میدهم ریشه های ما به آب میرسد ما دوباره سبز میشویم

احتمالا پسر منم اینطوری بشه الان اصلا زیر بار رفتن به مهد و پیش دبستانی نمیره😣

از دو روز در هقته شروع کنید حتمن ببرش ک اذیت میشه کلاس اول

من به چشم های بی قرار تو قول میدهم ریشه های ما به آب میرسد ما دوباره سبز میشویم

بچه هارو چون خیلی وابسته تربیت میکنید من ریدم اینجا تا ده سالگی کنار خودشون میخوابونن شبا تا ده دواز ...

پسر منم از وابستهاست.

پارسال پیش دبستانی بردم.هر روز براش جایره گرفتم و ب زور ک امسال عادت کنه ک نشد

اتفاقن باباش امروز گفت دیگه از فردا حق نداری همرامون بیایی. اخه گفت مضطربه ی چند روزی همراش برم ک ا ...

عزیززم بچه😢خیلی ب خودتون وابسته است کارتی شخصی شو خودش انجام میده؟

شبا پیش خودتون میخوابه؟

مدرسش چیه دولتی یاغیرانتفاعی؟

میخوام کمکتون کنم پسر منم کلاس اوله