2777
2789
بله ولی متاسفانه رشته ریاضی و نمیارم چون هشتم ریاضیم ۱۳ شد

حالا بطور کلی گفتم انسانی هم رشته خوبیه تجربیم خوبه ولی تبلیغش رو نمیکنم چون همکلاسی های خودم رو دیدم عزیز که هنوز یدونه پزشک هم ازشون در نبومده همشون رفتن پیام نور و ازاد رشته های معمولی ک بازار کارشونم نمیدونم چیه حقیقتا، رشته مدیریت و... همش با خودم مبگم همون بهتر رفتم رشته مورد علاقم

رشته تجربی حتما باید هدفمند باشی و با برنامه ریزی وئلا واقعا تحفه خاصی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا برای چه کاری  آموزشگاه ها پیشنهاد میدن؟

ای کاش میتونستم ویس بدم😂سخته تایپ کردن چون خیلی مفصله 

ببین عزیزم من همه نظراتی ک دارم میدم رو از طریق اساتید مختلفی ک باهاشون در ارتباط بودم دارم میگم حرفای خودم نیستن اساتید هم معتبر هستن مثلا اساتید خود دانشگاه هنر تهران حالا اینکه چقدرش بدرد شما بخوره و درست و مفید باشه نمیدونم گفتم اینو قبلش بگم 

خب حالا همون اساتید گفتن ک برای رشته هنر مثلا همین سینما و بازیگری خب؟ اینجور رشته ها اگر از تظر اکادمیک یعنی از طریق دانشگاه واردش بشید شما موندگار تر و موفق تر عمل خواهید کرد تا این کلاس های بازیگری ک بی نهایت هم پول ازتون میگیرن چرا چون رشته های این مدلی نیاز به ارتباط و مچ شدن داره و حقیقتا چیزی نیستن ک شما تو 3 الی 4 ماه کلاس بتونی یاد بگیری شما در دانشگاه 4 سال فرصت داری با همکلاسی هات ارتباط بگیری جا باز کنی فعالیت کنی کلا خیلی بهتر از اموزشگاه های بیرونه 

اون مثالی ک من زدم گفتم با حقوق فرهنگیان میتونید اموزشگاه برید برای تامین اینده شغلی بود گفتم اگر برات اینده شغلی و کسب درامد خیلی مهم تره میتونی بری یه رشته ای شبیه فرهنگیان ک درامدش همیشه هست دیگه و از طریق اون حالا بازیگری رو کنارش بری اموزشگاه و فلان بیشتر حالت تفریحی داره اطلاع زیادی از این مسیر ندارم راستش اینکه کلاس های بازیگری به چی ختم میشن در انتها نمیدونم... 

ولی راه دیگش اینه ک رشتع نظری بخونی بری سراغ رشته ای ک میخوای اگر توقعت رو براورده کرد ک فبها همونو ادامه میدی اگر نه میتونی برگردی عقب مجدد کنکور بدی و دیگه نیاز نیست بری دروسی که تا حالا تو عمرت نخوندی و معلمی براش نداشتی مثل ریاضی فیزیک زیست شیمی اینارو بری امتحان بدی که دیپلمش برات صادر بشه

ای کاش میتونستم ویس بدم😂سخته تایپ کردن چون خیلی مفصله  ببین عزیزم من همه نظراتی ک دارم میدم ر ...

چون میدونی که اگر هنرستانی بشی نمیتونی مثلا کنکور تجربی بدی باید اون درسارو پاس کرده باشی درسایی مثل فیزیک و زیست و اینا

اینم که گفتی نمیتونی وارد رشته ریاضی بشی بودن دوستای من که توی اون فرم انتخاب رشتشون مثلا رشته ریاضی رو براشون زده بود ج ولی تونسته بودن ثبت نام کنن اگه علاقع داری بهش پیگیر شو ببین چجوریه فک کنم بتونی بنویسی

ولی حتما با یه مشاور کاربلد هم مشورت کن 

من خودم مشاوره رفتم بهم گفت باید ببینی علاقت چقدره اگر بهت بگن هیچ درامدی ازش نداری و فقط عشقه میری؟ گفتم اره ترجیح میدم برم و پشیمون شم اما هیج وقت حسرت چیزی ک دوسش داشتمو نخورم گفت پس خودت جواب خودتو دادی برو همون رشته ای که دوسش داری و موفق هم میشی 

میدونی در مرحله اول باید بسنجی بببینی خودت با خودت چند چندی جوگیر شدی میگی بازیگری رو دوست دارم؟ کراش زدی رو چندتا بازیگر؟ توهم داری بری با بازیگرا ازدواج کنی و از نزدیک ببینیشون؟ ببخشید اینارو میگم چون دیدم ازین ادما 

اگر اینطوریه به هیچ وجه سمتش نرو

اموزشگاه ها هم پیشنهاد کار میدن مثلا سیما تیرانداز و شبنم قلی خانی و اشکان خطیبی ک البته الان دیگه ایران نیست دیده بودم هنرجو هاشونو توی کار هاشون ببرن و یکی دوتا کار انجام بدن اما خب حقیقتا شخصا پول کلاس های اونارو نداشتم و با یکی دوتا کار نسبتا سطح پایین هم نمیشه گف طرف بازیگر شده رفته 

کلاس بازیگری خوبه ولی برای تمرین بیشتر 

مثلا شما دانشجو هستی 

کنارش دوره های کوتاه بدن و بیان و اینا میری ک حرفه ای تر بشی 

مثلا کسایی سینما میخونن هم کنارش دوره های کوتاه فیلمنامه نویسی و اینا میرن ک قوی تر بشن

مرسی واقعا❤️❤️🙏🏻

خواهش میکنم عزیزم اگر سوالی داشتی که من جوابشو بدونم یا درباره کنکور هنر و اینا سوالی داشت بپرس ازم

و در اخر یچیزم بهت بگم 

اگر رفتی توی این مسیر و اینکه علاقت رو دنبال کردی از همون مسیر کنکور هنرش برات به قدری جذاب و قشنگه ک باور نمیکنی اصلا شبیه کنکورای دیگه ترسناک نیست همس درساییه که کیف میکنی و هی حس میکنی کلی چیز خفن داری یاد میگیری ک بقیه بلد نیستن

این که میگن مسیر سختیه اره واقعا سخته اما نترس در عین حال شیرینم هست من یه دوره کوتاهی کلاس می رفتم هر استادی ک وارد کلاس میشد میگف کفش آهنی بپوشید که ازین کلاس 100 نفره فقط 10 نفر تو این مسیر میمونن و میرسن به چیزی ک میخوان از همین اول بدونید مسیر سختی دارید باید خودتونو قوی کنید و برای هرسختی ای اماده باشید 

گفتم به توام گفته باشم ولی با همه سختیاش بازم قشنگه اگر از اول ذهنتو اماده کنی خیلی راحت تر میشه برات 

و اخر اخرم اینکه حتما میدونی فساد و افراد سودجو فلاندهم زیاده خیلی مواظب این مسائل هم باش و با احتیاط جلو برو یکی از دلایلی هم ک گفتم اکادمیک بهتره همین قضیه است. 

هر فراخوانی رو نرو و با دقت تصمیم بگیر و اگاهانه اقدام کن