ای کاش میتونستم ویس بدم😂سخته تایپ کردن چون خیلی مفصله
ببین عزیزم من همه نظراتی ک دارم میدم رو از طریق اساتید مختلفی ک باهاشون در ارتباط بودم دارم میگم حرفای خودم نیستن اساتید هم معتبر هستن مثلا اساتید خود دانشگاه هنر تهران حالا اینکه چقدرش بدرد شما بخوره و درست و مفید باشه نمیدونم گفتم اینو قبلش بگم
خب حالا همون اساتید گفتن ک برای رشته هنر مثلا همین سینما و بازیگری خب؟ اینجور رشته ها اگر از تظر اکادمیک یعنی از طریق دانشگاه واردش بشید شما موندگار تر و موفق تر عمل خواهید کرد تا این کلاس های بازیگری ک بی نهایت هم پول ازتون میگیرن چرا چون رشته های این مدلی نیاز به ارتباط و مچ شدن داره و حقیقتا چیزی نیستن ک شما تو 3 الی 4 ماه کلاس بتونی یاد بگیری شما در دانشگاه 4 سال فرصت داری با همکلاسی هات ارتباط بگیری جا باز کنی فعالیت کنی کلا خیلی بهتر از اموزشگاه های بیرونه
اون مثالی ک من زدم گفتم با حقوق فرهنگیان میتونید اموزشگاه برید برای تامین اینده شغلی بود گفتم اگر برات اینده شغلی و کسب درامد خیلی مهم تره میتونی بری یه رشته ای شبیه فرهنگیان ک درامدش همیشه هست دیگه و از طریق اون حالا بازیگری رو کنارش بری اموزشگاه و فلان بیشتر حالت تفریحی داره اطلاع زیادی از این مسیر ندارم راستش اینکه کلاس های بازیگری به چی ختم میشن در انتها نمیدونم...
ولی راه دیگش اینه ک رشتع نظری بخونی بری سراغ رشته ای ک میخوای اگر توقعت رو براورده کرد ک فبها همونو ادامه میدی اگر نه میتونی برگردی عقب مجدد کنکور بدی و دیگه نیاز نیست بری دروسی که تا حالا تو عمرت نخوندی و معلمی براش نداشتی مثل ریاضی فیزیک زیست شیمی اینارو بری امتحان بدی که دیپلمش برات صادر بشه