2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=312221556]نمیدونم😔[/QUOTEهنرستان نرو که فقط محدود به همون رشته بشی خصوصا الان ک کنکور 50 درصدش سوابق تحصیلی شده شما اگر یک درصد هم مثلا از بازیگری نتیجه ای نبینی و دلت بخواد تو رشته نظری کنکور بدی مثلا رشته ریاضی 

اونوقت باید بری امتحان نهایی ریاضی فیزیک شیمی بدی ک برات ایجاد سابقه تحصیلی بشه

[QUOTE=312221556]نمیدونم😔[/QUOTEهنرستان نرو که فقط محدود به همون رشته بشی خصوصا الان ک کنکور 50 درص ...

منم وقتی میخواستم انتخاب رشته کنم همینجوری شک داشتم با نصف بازیگرا و کارگردانا مشورت کردم همشون گفتن برو نظری بخون و بیشترشونم گفتن برو ریاضی موفق تری اما خب من تجربی رفتم

منم وقتی میخواستم انتخاب رشته کنم همینجوری شک داشتم با نصف بازیگرا و کارگردانا مشورت کردم همشون گفتن ...

الان شما بازیگرید یا علاقه دارید به این رشته؟ ریاضی آخه زیاد بازار کار نداره

عزیزم درباره رشته ساخت برنامه تلویزیونی اطلاعی داری؟ یکی از رشته های فنی حرفه ایه،به نظرت آینده داره ...

عزیزدلم نظر شخصی من اینه که رشته جذابی هست .. دروس پایه کارگردانی چون صدا برداری .. تدوین .. اجرا .. زیبا شناسی .. گذرونده میشه .. در خصوص آینده ی شغلیواقعا نمیشه نظر شخصی داد .. در رشته های هنری همه چیز به استعداد و قریحه ی طرف بستگی داره .. اینکه بتونه حرف یا کار متفاوتی ارایه بده .. منظورم رو متوجه میشی ؟؟ اینکه شاخص باشه 

در اینصورت قطعا فرد میتونه جایگاه خودش رو پیدا کنه .. با این وجود این رو هم بدون که مافیای خودش رو داره برنامه سازی .. به راحتی نمیشه ورود کرد.

پسر من میخواد بره رشته ساخت برنامه تلویزیونی،دو دلم چیکار کنم ،رفتم درستش رو دیدم گریم ،تصویر برداری ...

بتونه وارد دانشکده صدا و سیما بشه احتمال استخدامش زیاده و کلا امکانات دانشکدش عالیه من رفتم از نزدیک دیدم و انشاالله خدا بخواد دانشجوش میشم امسال ولی خب بستگی داره به رتبش رتبش اگر خوب بشه بهشون دوران دانشجویی حقوق هم میدن

عزیزم پول ،پارتی و داشتن چهره ی فوق العاده میتونه راه رو بسیار هموار کنه و ره صد ساله رو یک شب به این وسیله میشه طی کرد .. این حقیقته . اما در صورت نداشتن هیچکدوم از این فاکتور ها هم میشه ورود کرد .. میشه موفق هم بود و دیده شد .. 

کار نشد نداره .. سخت هست .. خیلی هم سخته . اما نشدنی و غیر ممکن نیست ‌. اگر به اندازه ی کافی استعداد و پشتکار داشتن باشی .

به این فراخوان ها که تو دیوار و.. میزنن نمیشه زیاد اعتماد کرد واسه تست باید برم دفتر کارگردان؟

اصولاً این روزها چندان به فراخوان ها نمیشه اعتماد کرد .‌ 

معمولاً در معتبرترین دفاتر هم صرفاً به این دلیل فراخوان زده میشه که شخص مورد نظر ( معمولاً اسپانسر بازیگر .. کسی که بتونه هزینه کنه و نقش رو بخره) رو پیدا کنند. 

حالا ی سوال بپرسم؟😂

شما با آقای ابوطالب کار کردین؟توی پروژه های رئالیتی شو هاشون؟ دوست داشتم بدونم تاحالا مثلا آقای نوبیان و دیدین یا باهاشون کار کردین

الان شما بازیگرید یا علاقه دارید به این رشته؟ ریاضی آخه زیاد بازار کار نداره

من هدفم کارگردانیه و فیلم سازی و امسال کنکور هنر دادم ولی خب کلا چون تو این مسیر بودم اطلاعات زیادی بدست اوردم ازش میگم منم کلاس نهم ک بودم خیلی استرس و شک داشتم و میتونم بگم ب هرکی ک دم دستم بود از بازیگرای معروف تا غیر معروف تو اینستاگرام دایرکت دادم مشورت گرفتم همه اون مشورتا و مشورت با خانوادم نتیجش این شد برم تجربی و پشیمونم نیستم 

ببین رشته ریاضی قبولی راحت تری داره یعنی مثلا شما اگر از رشته ریاضی بخوای بری فرهنگیان خیلی برات راحت تره تا رشته تجربی که خیلی رقابت سنگین و سختی داره. نباید صرفا به این حرف بقیه ک میگن فلان رشته بازار کار نداره توجه کنی باید ببینی تو چی میخوای درسته تجربی بازار کار داره ولی تجربیش هم برای پزشکی و رشته های پیرا پزشمی بازار کار داره ایا شما ادمی هستی ک ب این رشته ها علاقع داشتع باشی و اونقدر سخت تلاش کنی ک بتونی اینارو بیاری؟ اگر نه بازارارش هیچ تفاوتی با ریاضی نداره. ولی خب پیشنهاد من اینه بهترین رشته فرهنگیانه 4 سال درس میخونید و خقوقتون هم از دوران دانشجویی دریافت میکنید با همون حقوق هم میتونید کلاس های بازیگری ثبت نام کنید و هم کلی کار دیگه در راستای هدفتون اینجوری خیالتون از درامد و ایناتونم راحته ولی خب من خودم ترجیح دادم اول برم رشتع ای ک میخوام رو بخونم تموم ک شد برم برای فرهنگیان اگر خواستم 

اما در کل کنکور هنر راه های زیادی برا پول در اوردن داره کافی یکم تلاش کنی رتبه برتر بشی اونوقت کل اموزشگاه برای کار روسرشون میزارنت... باید به این چیزا فکر کنی برنامه ریزی کنی برای خودت

من هدفم کارگردانیه و فیلم سازی و امسال کنکور هنر دادم ولی خب کلا چون تو این مسیر بودم اطلاعات زیادی ...

بله ولی متاسفانه رشته ریاضی و نمیارم چون هشتم ریاضیم ۱۳ شد