من هدفم کارگردانیه و فیلم سازی و امسال کنکور هنر دادم ولی خب کلا چون تو این مسیر بودم اطلاعات زیادی بدست اوردم ازش میگم منم کلاس نهم ک بودم خیلی استرس و شک داشتم و میتونم بگم ب هرکی ک دم دستم بود از بازیگرای معروف تا غیر معروف تو اینستاگرام دایرکت دادم مشورت گرفتم همه اون مشورتا و مشورت با خانوادم نتیجش این شد برم تجربی و پشیمونم نیستم
ببین رشته ریاضی قبولی راحت تری داره یعنی مثلا شما اگر از رشته ریاضی بخوای بری فرهنگیان خیلی برات راحت تره تا رشته تجربی که خیلی رقابت سنگین و سختی داره. نباید صرفا به این حرف بقیه ک میگن فلان رشته بازار کار نداره توجه کنی باید ببینی تو چی میخوای درسته تجربی بازار کار داره ولی تجربیش هم برای پزشکی و رشته های پیرا پزشمی بازار کار داره ایا شما ادمی هستی ک ب این رشته ها علاقع داشتع باشی و اونقدر سخت تلاش کنی ک بتونی اینارو بیاری؟ اگر نه بازارارش هیچ تفاوتی با ریاضی نداره. ولی خب پیشنهاد من اینه بهترین رشته فرهنگیانه 4 سال درس میخونید و خقوقتون هم از دوران دانشجویی دریافت میکنید با همون حقوق هم میتونید کلاس های بازیگری ثبت نام کنید و هم کلی کار دیگه در راستای هدفتون اینجوری خیالتون از درامد و ایناتونم راحته ولی خب من خودم ترجیح دادم اول برم رشتع ای ک میخوام رو بخونم تموم ک شد برم برای فرهنگیان اگر خواستم
اما در کل کنکور هنر راه های زیادی برا پول در اوردن داره کافی یکم تلاش کنی رتبه برتر بشی اونوقت کل اموزشگاه برای کار روسرشون میزارنت... باید به این چیزا فکر کنی برنامه ریزی کنی برای خودت