2777
2789

منم تو همین حس توهم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

برو دنبال زندیگیت اگرهم برگرده مجدد بازم کات میشید اون زمان ناراحتیت خیلی از حالات بیشتر میشه 

انشاالله خیلی زود یک موقعیت خیلی خیلی بهتر که به ازدواج میرسه برات در راه 

من زمان نمیگم 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو دنبال زندیگیت اگرهم برگرده مجدد بازم کات میشید اون زمان ناراحتیت خیلی از حالات بیشتر میشه  ...

میشه برا بگی ک پسرعموم واقعا ازته دلش دوستم داره یانه؟؟؟

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
مرسی عزیزم  حس ششمی هستی؟

حس ششم با انرژی مثبت و کمی تجربه باهم درنظر میگیرم بعد جواب میدم که به سوال شما و خواسته شما و آینده شما بهترین جواب باشه 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
میشه برا بگی ک پسرعموم واقعا ازته دلش دوستم داره یانه؟؟؟

بله دوستتون داره خیلی انشاالله خوشبخت بشید 

من کی باردار میشم؟؟😢

کی دست خداست من زمان به کسی نمیدم یعنی نمیدونم اگر زمان بدم که میدونم درست نیست هم خودم گناه کردم هم شما اذیت میشی ولی یک راه سریع بلد میگم خودم جواب گرفتم انشاالله شما هم سریع جواب میگیری

یک هفته صبح که از خواب بیدار شدی ۵ آیه اول سوره مریم بخون به نیت فرزند سالم و صالح 

یک دور هم سوره یس بخون هدیه به حضرت زهرا 

کی دست خداست من زمان به کسی نمیدم یعنی نمیدونم اگر زمان بدم که میدونم درست نیست هم خودم گناه کردم هم ...

همه ی اینادرست ولی تهش میدونی چیه؟؟تاخدا خودش نخواد هیچی شدنی نیس حالا هرچقدم ک توسل کنی و التماس کنی من ب این باور رسیدم‌.واسه منم انگار خدا هنوزنمیخواد حالا حالاها فکر کنم باید عذاب بکشم‌

همه ی اینادرست ولی تهش میدونی چیه؟؟تاخدا خودش نخواد هیچی شدنی نیس حالا هرچقدم ک توسل کنی و التماس کن ...

من عاشق بچه بودم اونم فقط پسر بچه هیچ وقت از رحمت خدا نا امید نشدم چرا هر قت که کسی بهم حرف میزد گلایه میکردم ولی میدونستم مادر میشم ۱۴سال نه دکتر رفتم نه کاری کردم فقط به خواست مادرم پیش یه حاج خانم رفتم بهم گیاه دارویی داد اون به من گفت ما وسیله هستیم همه چیز دست خداست اگر از راهش از خدا بخواهی بدستش میاری ایشون به من گفت این داروهارو استفاده کن این آیه هارو هم بخون به رحمانیت خدا قسم به یکسال نکشید من باردار شدم اونم یه پسر مهربون که الان ۳سال نیمه است فقط خدا دارو وسیله است