2777
2789
عنوان

میشه یکی کمکم کنه..

80 بازدید | 11 پست

کاربرای عزیز من یه کیست ۶سانتی تخمدان راست دارم ،سه ماه باید مارولین مصرف کنم ولی نمیدونم بعد از اتمام بسته اول ،چه زمانی بسته دوم رو باید شروع کنم ،

لطفا نگید به پزشک مراجعه کن چون دکترم شهر دیگه است و تلفنی هم جواب نمیدن.

خواهشا اگه اطلاع دارید کمکم کنید ممنون میشم.

هفت روز بعد از تموم شدن بسته اول باید بسته دوم رو شروع کنی  دستورش هم داخل جعبه خود قرصه هست

ممنون عزیزم

ولی معمولا ۴روز بعد از قطع قرص پریودم شروع میشه ینی از شب سوم باید شروع کنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم ولی معمولا ۴روز بعد از قطع قرص پریودم شروع میشه ینی از شب سوم باید شروع کنم؟

اره شما شروع کن کاری نداشته باش روز چند پریودته

البته یکی دو روز اینور و اونور مشکلی ایجاد نمیکنه من خودم مارولین میخورم بعضی وقتا میبینی قرصم تموم شده تا بسته جدید بخرم یکی دو روز ازش گذشته ولی وقتی گرفتم دوباره مصرف میکنم 

اره شما شروع کن کاری نداشته باش روز چند پریودته البته یکی دو روز اینور و اونور مشکلی ایجاد نمیکنه م ...

خدا خیرت بده عزیزم به خاطر راهنماییت ،

اگه هفت روز از قطع گذشت و پری نشدم بازم باید شروع کنم از همون شب؟؟؟

خدا خیرت بده عزیزم به خاطر راهنماییت ، اگه هفت روز از قطع گذشت و پری نشدم بازم باید شروع کنم از همو ...

آره توی دستورش اینطور نوشته ولی من تا حالا این مشکل برام پیش نیومده هر بار ک قرصم تموم شده سه روز بعدش پریود شدم.

اگه بتونی با یه دکتر یا داروخانه هم صحبت کنی بهتر میتونن راهنماییت کنن

به خاطر کیست نامنظم شدم براهمون یه مقدارسردرگمم😔

اصلا چیز مهمی نیست ک بخوای نگرانش باشی این روزا اکثر خانوما مشکل هورمونی و کیست دارن و با دارو درست میشه 

من خودم الان یک ساله دارم دارو مصرف میکنم