2777
2789

نه

خـبـر آمـد خبـری نیـست…هنـوز از غـم دوری دلـدار بـسـوز…بـایـد ایـن جـمعه بیایـد، بایـد!مـن دگـر خسـته شـدم از شـایـداللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخص نیس نمیبینم 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

هاله داره بزار یکی دو روز بگذره دوباره بزن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
منم‌هاله میبینم  میشه بهش اعتماد کرد ؟

از دور گرفتی برا همین دوستان میگن ندیدن نور رو بزنن بالا ی هاله کم رنگی هست.نمیدونم من ۶ روز قبل موعدم ۳تا زدم تو ی روز هر ۳هاله انداخت مطمئن شدم ۳روز بعد یکی زدم باز پر رنگ تر شده بود

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
از دور گرفتی برا همین دوستان میگن ندیدن نور رو بزنن بالا ی هاله کم رنگی هست.نمیدونم من ۶ روز قبل موع ...

من ۳روز بعد موعدم‌زدم‌اول جیزی نبود بعد یک‌ربع هاله انداخت 

الانم ۵روز بعد موعدت و‌این عکس برای دو دقیقه بعد تسته

من ۳روز بعد موعدم‌زدم‌اول جیزی نبود بعد یک‌ربع هاله انداخت  الانم ۵روز بعد موعدت و‌این عکس برا ...

دیگه برو بتا بده خیالت راحت بشه. بعد 5روز بتا نشون میده راحت. بی بی چک ام قبل از 2دقیقه معتبره. 

من ۳روز بعد موعدم‌زدم‌اول جیزی نبود بعد یک‌ربع هاله انداخت  الانم ۵روز بعد موعدت و‌این عکس برا ...

ممکنه لقاح دیر تشکلی شده باشه و هورمون توی ادارت کم باشه بزار چند روز دیگه امتحان کن پررنگ تر میشه انشاالله اگرم خیلی دوسداری بدونی برو بتا بده اون قطعی نشون میده 

دیگه برو بتا بده خیالت راحت بشه. بعد 5روز بتا نشون میده راحت. بی بی چک ام قبل از 2دقیقه معتبره.  ...

اکثر میگن قبل ۱۰ دیقه ولی خیلیا بودن بعد ی رب بیس دیقم معتبر بوده مث من

منم‌هاله میبینم  میشه بهش اعتماد کرد ؟

هاله چند دقیقه اول افتاد؟ این مدیکور پدر منو دراورد اصلا به هاله هاش اعتماد نکن. اگه زیر ده دقیقه افتاده مثبته

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
اکثر میگن قبل ۱۰ دیقه ولی خیلیا بودن بعد ی رب بیس دیقم معتبر بوده مث من

اها چه جالب 

من زیر ۲دقیقه این هاله رو دیدم 

بعضیا میگن از تول همین هاله رو داره بی بی چک و قبول نیست 

نظر شما چیه