کسی هست خودش یا اطرافیانش جدیدا، پروانه کسب گرفته باشه؟
دنگ و فنگ زیاد داره؟
هزینش چقدر میشه حدودا؟
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
فکر کنم هزینش منطقه به منطقه یا شهر به شهر فرق میکنه
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به نظر من از چه ارگانی بگیریم فرق داره حتی ارگان خصوصی باشه یا دولتی
پروانه کسب رو باید از اداره اصناف بگیریم.
صنف که دیگه خصوصی نداره. ارگان دولتیه
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
و احتمالا شما بیشتر از شش میلیون لازم نداشته باشید برای مجوز
واقعا؟؟؟؟؟
۶ میلیون هم زیاده که😪
تو سایت درگاه ملی مجوزها برید شاید هزینه و شرایط رو براتون بذارند اما باید عضو سایت بشید
ممنونم عزیزم
خب ببینید در نت جستجو کنید که اتحادیه و صنف خشکبار در کدام نقطه از شهر شما وجود دارد، سپس به آنجا مراجعه کنید و آنها کافی نت مورد نظر برای ثبت در خواست پروانه کسب را به شما معرفی خواهند کرد و با پرکردن فرم های مربوطه در صورت کامل بودن مدارک و گذراندن کلاس های مربوطه و قبولی در آزمون جواز کسب به شما تعلق خواهد گرفت