2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترخالم حس میکنم منم دارم ریزش ارثی میگیرم

سلام عزیزم . ایشون الان چیکار میکنن؟ من ریزش ارثی دارم سال دیگه میخام ازدواج کنم با اینکه همسرم مشکلی با این موضوع نداره من نمیدونم چرا نگرانم خیلییی....ی مدته شدید شده

سلام عزیزم . ایشون الان چیکار میکنن؟ من ریزش ارثی دارم سال دیگه میخام ازدواج کنم با اینکه همسرم مشکل ...

عزیزم ایشون فعلا تزریق پی ار پی انجام میدن و قرص تنظیم هورمونی و تقویتی میخورن و خب یه سری تونیک ها استفاده میکنن تقریبا هف هش ماهه درمانو شروع کردن هنوز که من نتیجه ای ندیدم از درمانش حقیقتش

تازه پیش متخصص خوبی میره 

اما خب بدن با بدن متفاوته شاید بر اساس مشکل شما دکتر راه درمان دیگه ای در پیش بگیرن و نتیجه زیادی ببینین

عزیزم ایشون فعلا تزریق پی ار پی انجام میدن و قرص تنظیم هورمونی و تقویتی میخورن و خب یه سری تونیک ها ...

من الان تحت نظر پزشکم ...ولی فکنم داروهام فقط ریزش رو کم میکنه قطع نمیکنه برای من 

سلام عزیزم . ایشون الان چیکار میکنن؟ من ریزش ارثی دارم سال دیگه میخام ازدواج کنم با اینکه همسرم مشکل ...

شاید استرست بیشتر شده تاثیر می‌ذاره. در مورد کم پشتی خیلی باهمسرت صحبتش رو نکن 

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
عزیزم ایشون فعلا تزریق پی ار پی انجام میدن و قرص تنظیم هورمونی و تقویتی میخورن و خب یه سری تونیک ها ...

ایشون هورمونی ان من ارثی ام البته یکم سخت تره برای من 

خخ خب توضیح بده الان شرایطت چجوریه

رو به کچلی پیش میرم 😂 چند تا دکتر رفتم فایده نداشت. باهاش کنار اومدم البته مزووتراپی امتحان نکردم.در کل ریزش ارثی معمولا درمان نداره 

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...