بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه روز که از صبح تا شب برید بیرون پنجره ها رو باز بذار سم،کامن یا کارمن بریز ینی همین که ریختی از خونه برید چون بوش سمی هست و خطر داره بعد شب بیا خونه تا بود کامل بره ،من جدا از این سر هر فاضلاب مثل حمام بالکن و مطبخ و نایلون فریزر گذاشتم پهن کردم بعد اون جا فاضلابی ها رو روش کشیدم که نیان و گرنه نذارم ی روز بعد سوسک میبینم
اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
سوسک فاضلاب مگه داخل خونم میاد؟چون ساکن قبلی خونه میگفت فقط تو سرویس هست🙁🙁
آره منم خونه دوسال پیشمون ناچار بودیم گرفتیم کلنگی بود شاید باورت نشه یه روز دیدوم دونه دونه داره سوسک میاد شماریم ده دوازده از این قرمز گنده ها بودن حالا که نگا کردیم بلللله پشت سینگ ظرفشویی اندازه کندو زنبور جمع شده بودن بخدا خودکندو وای یادم میاد چندشم میشه خداروشکر زود از اون خونه فرار کردیم
من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
من خیلی میترسم از بچگی ب شدت فوبیا داشتم الآنم مجبوری دارم میرم اون خونه میدونم یبار ببینم تا ی ماه ...
منم خیلی میترسم، متاسفانه اکثر خونه هایی که میرم هم هستند... البته من اینقدر سم میزنم که تا ما هستیم بشدت کم میشه ولی تو هوای گرم ، یا خالی بودن خونه باز میان ...
راستی، من خونه قبلیمون از کلافگی غیر از سم، مرتب تو چاه اسید میریختم. نیست و نابود شدند خدارو شکر اون ۲ سال که اونجا بودم.
امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃