2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال خواستگار پلیس داشته باشیم  در مورد چی ما از محل کار تحقیق می کنن مثلا ؟

پووشش و اینکه ضد نظام و سیاسی نباشی

مانتویی هارو هم قبول میکنن

بیشتر تحقیق بخاطر اینه سیاسی نباشی

دوسدارم با یه پلیس ازدواج کنم خواستگار این کیس ندارم چیکار کنم سنم ۲۵... لیسانسم ولی سر کار نیستم و ...

اینو دوستانه بهت میگم.

منم مث تو رویایی فک میکردم

ک شوهر پلیس چیه و چیه.

بخدا از بی پولی هر دو افسرده شدیم

ما که عاشق ترین بودیم و هستیم نمیتونیم ادامه بدیم.

هنوز نمیفهمی و امیدوارم تجربه نکنی 

بی پولی عین مرض هس

از کارمند جماعت فرار کن.اگ شعل ازاد موقعیت خوب داشتی ازدواج کن.هییییچی تو کارمندی نیس

اینو دوستانه بهت میگم. منم مث تو رویایی فک میکردم ک شوهر پلیس چیه و چیه. بخدا از بی پولی هر دو اف ...

سلام عزیز دلم خوبی

امیدوارم حالتون خوب خوب باشه و وضعتون روز به روز بهتر شه اگه مورد خوب پیدا بشه خودمم تلاشمو می کنم برم سر کار زیاد خرج رو دستش نمیزارم میدونم حقوقشون در حد متوسط درک می کنم اما من دوسدارم

سلام عزیز دلم خوبی امیدوارم حالتون خوب خوب باشه و وضعتون روز به روز بهتر شه اگه مورد خوب پیدا بشه خ ...

اگ زن و شوهر هر دو شاغل باشن خوبه.

امیدوارم هر چی صلاحته بشه.

منم مث تو ارزوم این بود.اما خدا باعث و بانیش لعنت کنه.کارمندا رو ب گدایی انداختن.

ولی بنظر من اگ مورد مناسب و کسی ک بشه روش حساب کرد رو قبول کن.نه صرفا نظامی باشه.خیلی از نظامیا مث بقیه مردا ادم درستی نیستن.تو دقت کن تو انتخابت

اگ زن و شوهر هر دو شاغل باشن خوبه. امیدوارم هر چی صلاحته بشه. منم مث تو ارزوم این بود.اما خدا باعث ...

عزیرم درکت می کنم اما کاش منم کارمند بودم😔

این تاپیک رو دوسداشتی پس فردا لینکشو بزار تو حذف تاپیک های درخواستی  و حذف بشه ببخشید خیلی حرف زدم🌹🌹🌹🌷🌷