2777
2789
عنوان

بچه ها حرفم خیلی بد بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 16 پست
کلا یه رستوران منو نبرده این ۵ ماه  همش یا نداره یا قرض داره یا فلافلی رفتیم

عزیزم این طرف رو بیخیال شی بهتره... وگرنه یه عمر باید باهاش فلافل و پیراشکی با ترس و لرز بخوری..!

اگه کسی پول نداشته باشه بد نیست، ولی گدا صفتی وحشتناکه! این آدم ها رو اگه بهشون تعارف کنی یه بار، تا آخر عمر مهمونت میشن برای رستوران رفتن! 

طرف پول نداره، ولی باز هرجور شده با عشقش بیرون میره و باهاش غذا میخوره. این رفتارها دیگه خیلی عجیبه!

من که خودم قدیما بخاطر خساست، همون اولین جلسه ای که با خواستگارم بیرون رفتم حالم ازش بهم خورد و بهش نه گفتم.

ببین این آدم تغییر نمیکنه تو این سن، خودت میتونی تحملش کنی یه عمر به همراه بچه هات یا نه!

بعدها نگی طرفم هیچ کاری برام نمیکنه و غیره. از الان چشمات رو باز کن و ببین ارزش با تو بودن رو داره یا نه. سنت کم نیست و بهتره سر هر کس و ناکسی تلفش نکنی...

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان