2777
2789
عنوان

بارداری و بیبی چک

203 بازدید | 23 پست

درست موقعی که فکرشم نمیکنی خدا یه گل میکاره وسط باغچه غم هات😍😍😍

بعداز چهارماه این ماه که اصلا فکرشم نمیکردم بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍

انشاالله قسمت همه منتظرا😍😍😍

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️

وای تورو خدا برای منم دعا کن آخر ماه بی بی مثبت بشه خدا یه پسر سالم بهم بده 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکه عزیزممممم وااای چه احظه قشنگ و نابی،برای منم دعاکن عزیزم حال تورو تجربه کنم❤️❤️❤️

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

ان شاالله

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

عزیزمممم مبااااااارکه ایشالا نینی تو سالم بغل بگیری این لحظه خوبو برا منم دعا کن  میشه از راه ...

ان شاالله شماهم همراه ما تجربه کنیم همه مون

ان شاالله

ممنونم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

اصلا استرس به خودت نده فکرشم نکن چون هرچی فکرشو کنی بدتره من این ماه کلا بیخیالش بودم که شد

اصلا استرس به خودت نده فکرشم نکن چون هرچی فکرشو کنی بدتره من این ماه کلا بیخیالش بودم که شد

الهی بازداری سالمی داشته باشی عزیزم ..اون ماه ای یو ای منفی شد دیگه این ماه طبیعی اقدام کردم توکل بر خدا این لحظه رو برای همه آرزو دارم 

عزیزمممم مبااااااارکه ایشالا نینی تو سالم بغل بگیری این لحظه خوبو برا منم دعا کن  میشه از راه ...

انشاالله قسمتت عزیزم😍

من قرص دوفاستون مصرف میکردم چون پرولاکتینم بالا بود پریودام نامنظم دکتر برام نوشته بود سه ماه پیش ایرانیشو مصرف میکردم نشدم این سری خارجیشو گرفتم ولی با اینحال فکر نمیکردم باشم ماه های قبل امیدوار تر بودم این ماه بیخیالش شدم گفتم هرچی خیره بشه و خدا خواستو شد😍

توهم سعی کن بزنی به بیخیالی چون تجربه ثابت کرد بهم هرچی بدتر فکرشو کنی نمیشه