2777
2789

به سلامتی کاش منم ۳قلوبودم

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

عزیزمممم مبارک باشه انشالله

بیمارستانت خصوصیه یا دولتی؟بگو تا راحتتر کمکت کنم چیز اضافی نبری

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیززززم چ چشام قلبی شد گفتی سه قلو بارداری ب سلامتی زایمان کنیییییی منم خیلی دعا کن تو زایمانت ک زایمان راحتی داشته باشم عزیزم جنسیت هاشون چیه ؟

ی صلوات میفرستید برام❤️❤️

یا موسبن جفر خدا رحم کنه :)

پتو دور پیچ سهتا 

مای بی  بی دستمال مرطوب حتماااااااااا 

شیشه شیر حتما چون قطعا نمیتونی به سه تا شیر بدی وستمال کاغذی لباس زیر برا خدت لباس برا نینی پد بهداشتی  

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...

ان شالله بچه هات صحیح و سالم به دنیا بیان

دورپیچ برای بچه ها

لباس ترجیحا سرهمی که پهلوهاش یخ نکنه لباساشون بره بالا موقع بغل کردن

پوشک

دستمال مرطوب

پوشک برای خودتون و لباس زیر اضافه

چون سه قولو هستن شیرخشک و. شیشه هم ببرین

واسه منم دعا کن خدا یکی از این نعمتاشو به ماهم بده❤️

ممنونم خدا جون...