2777
2789
عنوان

همسفر

93 بازدید | 4 پست

بچه ها قرار بود با دو تا از دوستام بریم سفر یکیشون اهل یه شهر  دیگست که جدا میاد و من و دوستم قرار بود با هم بریم بعد بدون اینکه به من بگه رفته بلیط گرفته به من نگفته من بهش زنگ زدم یهو گفت به خواهرم گفتم برام بلیط اتوبوس بگیره تو هم برو بگیر وگرنه پر میشه بعد از شنیدنش از رفتن باهاشون سرد شدم گفتم معرفت نداشته بگه حداقل برا تو هم بلیط بگیریم یا نه تازه می‌دونه من چه خوش حسابم شما جای من بودید چیکار میکردید حس آویزون بودن بهم دست داد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بی خیال بابا سخت نگیر مگ اون باید برای شما بلیط بگیره..خودش گرفته بعدش ب شما هم گفته ک برا خودتون بگ ...

اخه جایی که باید بلیط بگیریم شهر همجوارمونه بعد دوست صمیمی من بوده دو نفر که میخوان برن سفر باید با هم باشند دیگه حتما تو اتوبوس هم رو صندلی جدا باید بشینم

اخه جایی که باید بلیط بگیریم شهر همجوارمونه بعد دوست صمیمی من بوده دو نفر که میخوان برن سفر باید با ...

ن بابا صندلی جدا نمیشه..اگه جدا شد هم میتونین دوباره جابجا کنین باهم باشین💚