2777
2789
عنوان

🕊۴۰🕊 بیایین دور هم برا همدیگه دعا کنیم😁🍭✨🌛🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 114 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبولی فرهنگیانم.🙏🏻🌹

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

التماس دعا برای سلامتی و حاجت روایی ایشون @ماه_هلیا    

خیلی خیلی ممنونم ازت حاجت روا

😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍
@خواننده_چند_ساله     برا توهم دعا کردم دیوونه جون😁❤

سلام ❤ مرسی ازت 😢❤❤

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
سلام حالت چطوره خوبی عزیزم؟

سلام عزیزم چطوری 

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*