دوستان من بعد از سزارین آلرژی شدید پیدا کردم به طوری که تمام بدنم کهیر میزد و چند بار داخل گلوم کهیر زدم داشتم خفه میشدم من این مشکلو ۵ ساله که پیدا کردم دقیقاً از روز زایمان به بعدم این مشکل رو پیدا کردم و هزاران دکتر آلرژی عمومی متخصص معده متخصص کبد دکتر ایمونولوژی و دکتر روماتیسم رفتم نزدیک به ۱۰ میلیون من هزینه کردم چندین بار آزمایشهای کبد فیبرو اسکن کبد زیمهای کبدی آزمایشهای تخصصی رمانتیسم و سونو کبد و طحال دادم و همشون سالم بود و همه دکترها گفتند حساسیت به داروئه اونم شاید نه قطعی بعد از گذشت ۵ سال با درد معده شدید بیمارستان رفتم و بعد از آنوسکوپی و کلونوسکوپی متوجه میکروب معده شدم و بعد از گرفتن داروهای میکروب معده کهیران شروع به کم شدن شد و بعد از یه سری تحقیقات تو اینترنت متوجه شدم که خیلیا مثل من به خاطر میکروب معده دچار کهیر میشن در صورتی که خود دکتر معده من هم بهشون گفتم امکان هست به خاطر میکروب معده کهیر بزنم گفتن نه ولی اول باتوسل به حضرت ابوالفضل نتیجه گرفتم وراهشو بهم واقعا معجزه اسا بهم نشون داد و متوجه شدم همین میکروب معده باعث کهیرهای من شد من به خاطر این مشکل ۵ سال بود که دیگه نمیتونستم مادر بشم و الان دارم دوره درمانو میگذرونم گفتم اگر کهیر میزنید اول با یک آزمایش ساده هم دکتر متوجه میکروب معده هم میشه و انشاالله هر کسی این تاپیکو خوند مشکلش اگر مثل من هست حل بشه و برای منم دعا کنه تا حاجت روا بشم