2777
2789

مامانم دوروز بیمارستان بود دوماهم روتخت افتاد فقط واسه دسشویی بلند میشد از ده روز به بعد خوب میشی فقط یه هفته اول فقط مامانم هوار میکیشید و گریه میکرد 

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

والا تا یک ماه که اصلا هیچ کاری نمی‌کرد. یک ماه بعدش هم کارهای خیلی سبک ولی الان همش میگه هنوز درد دارم کوچکترین کاری که میکنه میگه درد دارم حالا نمیدونم شاید مادرشوهر من درست رعایت نکرده آخه یکم وسواس داره گردنشم پلاتین گذاشتن