2777
2789
عنوان

مهاجرت

318 بازدید | 14 پست

کسیو دارید که مهاجرت کرده باشه به کره جنوبی یا ژاپن یا امریکا زیر سن قانونی چجوری میتونیم مهاجرت کنیم؟ بدون خانواده                                  میشه از شرایط مهاجرت بگید چقد پول لازمه؟ برای مدرسه میخوام برم میخوام مدرسه برم خارج از کشور وضعیت مالیمون اوکیه زیاد بد نیست اگه میدونین لطفا کمک کنین کلاس دهمم 

کره جنوبی و ژاپن واسه مهاجرت خوب نیس برو همون امریکا کانادا یا اروپا

ببین من خودمم نمیدونم ولی خب این 3 تا کشورو خیلی دوست دارم شرایطش چیه؟ چجوری میتونم تو دوران مدرسه برم نمیخوام مدرسم تموم شد برم میخوام الان برم تو این دوران

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین من خودمم نمیدونم ولی خب این 3 تا کشورو خیلی دوست دارم شرایطش چیه؟ چجوری میتونم تو دوران مدرسه ب ...

خب کره جنوبی و ژاپن به دردنمیخوره اونا رو بی خیال شو برو دفتر مهاجرتی و سرچم کن تو اینستا و تلگرام گروه ها مهاجرتی هس واسه کانادا و آلمان دیدم قبل از دیپلم فرستادن ولی اطلاعاتی ندارم 

از طریق مدرسه کانادا خوبه بقیه که گفتی بدرد نمیخوره الخصوص کره و ژاپن 

خب میتونی شرایطشو بگی؟شرایط همه کشورا برا تحصیل زیر سن قانونی مثل همه یا فرق داره؟ 

خب کره جنوبی و ژاپن به دردنمیخوره اونا رو بی خیال شو برو دفتر مهاجرتی و سرچم کن تو اینستا و تلگرام گ ...

میخوام برای مدرسه برم یعنی تو سن 15 16 سالگی یه دختره رو تو یوتیوب دیدم زیر سن قانونی بدون خانواده مهاجرت کرده بود میگف فقط منو اوردن اینجا مدرسه ثبت نام کردن و برگشتن ایران 

مدارک و شرایط لازم که برای المان کانادا نسبتا شبیه همه 

• نامه پذیرش از مدرسه مورد نظر در هر ایالت آلمان که نشان دهنده پذیرش دانش آموز از مدرسه مورد نظر باشد.
  • ارائه گواهی تمکن مالی جهت تامین هزینه‌های تحصیل و زندگی دانش آموز در آلمان. با توجه به آن‌که دانش آموز زیر سن قانونی بوده و امکان کسب درآمد و اشتغال را ندارد، باید مدارکی ارائه شود که هزینه‌های تحصیل دانش آموز تامین می‌گردند.
  • فرم درخواست ویزای تحصیلی آلمان به صورت تکمیل شده
  • مدرک زبان
  • بیمه نامه
  • پاسپورت معتبر به این معنا که پاسپورت دارای تاریخ اعتبار تا پایان دوره تحصیل دانش آموز باشد.
  • انگیزه نامه تحصیلی و روشن نمودن هدف از تحصیل در مدارس آلمان
  • ارائه گواهی سلامت دانش آموز
  • آخرین مدرک تحصیلی با ریز نمرات ترجمه شده به زبان آلمانی
  • دو قطعه عکس
برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.

اول مقصدت انتخاب کن 

بعد مدرک زبان بگیر 

بعد پذیریش بگیر از مدرسه

بعد خانواده ات باید برات خوابگاه رزرو کنند 

بعدوقت سفارت و درخواست ویزا 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز