2777
2789

بهشون بگو

چنلم توی بله : fararazbale [تو همون کسی هستی که بخاطر داشتنش حاضرم از همه چیز و همه کس بگذرم که فقط تو رو داشته باشم♡]...(برا دیگران:تو هیچ کدوم از کارام دخالت نکن،برا تو :اع از موی مشکی خوشت میاد؟پس هیچ وقت رنگ نمیکنم💙)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂❤️ شکلمو که خودم نمیتونم توصیف کنم ولی فکر کنم به خاطر اینکه تینیجر امروزی پسنده اینجوری میگن

چرا نتونی عزیزم مثلا چشات چه رنگی چه شکلیه پوستت قدت هیکلت بالاخره یکیش تاثیر داره

سلام

سلام عزیزم چطوری؟

چنلم توی بله : fararazbale [تو همون کسی هستی که بخاطر داشتنش حاضرم از همه چیز و همه کس بگذرم که فقط تو رو داشته باشم♡]...(برا دیگران:تو هیچ کدوم از کارام دخالت نکن،برا تو :اع از موی مشکی خوشت میاد؟پس هیچ وقت رنگ نمیکنم💙)

حتمن خوبم که ریپ زدم روت🥴😂

عالیه😂❤️خداروشکر که بهتری فدات شم❤️

خدانکنه.. عه❤️مرسی البته با احوالپرسی های شما خیلی بهترم👀❤️

😂😂😂تو تاپیکم تگت کردم و برات نوشتم جوابی ندادی

😂😂😂تو تاپیکم تگت کردم و برات نوشتم جوابی ندادی

عههه نمیدونستم باید جواب بدم 

اخه تو که میبندی تاپیکو🤕

تو ناشناستم کلی باید علاف بمونیم تا کِی خانوم خانوما بخونه.. تازه آیا جواب بده آیا نده👀

لایکم حتمن اونموقه حواسم نبوده که بکنم❤️