🔹این یعنی اگه امروز یا فردا رتبتون اعلام شه ، رتبه منطقتون با افرادی که سهمیهای هستن اعلام میشه . از این جا به بعدش جالبه تایمی که نتایج نهایی رو بدن ( نیمه اول مهر ) سهمیهای هارو جدا حساب میکنن یعنی موقع اعلام نتایج نهایی رتبتون کم میشه (خیلی بهتر میشه
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه موقع اعلام نتیجه رتبمون کم بشه به چه دردمون میخوره دقیقا؟
وقتی سنجش داره بر اساس رتبه ها و اولویتها رشته قبولیتو مشخص میکنه رتبه اهمیت داره
بعدش دیگه هیچ ارزشی نداره کلاها
باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
یعنی اینکه تو از اونایی که سهمیه دارن جدا هستی چجوری بگمش😂😂😂
۱۵ هزار منطقم مثلا میشه ۱۴ هزار؟
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
ن بابا همونه رتبه ت واسه زیباسازی میخوان ی حرکت بدن
خو صگ تو سنجش
هنو جوابارو نداده چرا🗿🚬