2789
یه بابای سخت گیر و انرژی منفی دهنده نشسته

من بابام خیلی شوخه خب همه اینجورین وایییییی چقدر بابات خوبه فلانه 

ولی من گاهی از دستش میشینم گریه میکنم! چون شوخی شوخی تموم حرفاشو مچسبونه به ته قابلمه! 

از نظرم ک هیچوقت ظاهر و باطن رو باهم مقایسه نکن ، سخت گیری گاهی هم خوبه! به انرژی منفی هم اهمیت نده عزیزم مگه ادم باید به هرچیزی واکنش بده؟ ی گوشت در ی گوشت دروازه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پشت هر دختر موفقی یه گذشته پر از شکست نشسته

بنفش تا ابد 💜 چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم           مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم                طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى                                       غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love