2777
2789

من برات کوثر میخونم هررررچی بتونم 

توهم دعا کن من دیشب لک دیدم مال لانه گزینی باشه و من حامله باشم این ماه دیگه 🥺❤️

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اقدام

خیلی ممنون من فکر کردم گرده افشانی کردی🫤

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
خب چجوری باردار میشن پس

منظورم اینه کار خاصی کردی داروی خاصی مصرف کردی 

وگرنه مام بخدا دوساله اقدام میکنیم😂 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

وای  اسی من ۹ماهه تو اقدامم هنوز باردارنشدم.اما از زایمان میترسم.

ولی تو نترس میگن همه دردا به کنار اون لحظه ک بچه رو میبینی هم به کنار

واسم دعا کن منم تجربش کنم

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
خیلی ممنون من فکر کردم گرده افشانی کردی🫤

دهنت سرویس 🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز