2777
2789
رحم گرم و سرد نداریم همش حرفه طبق طب سنتی مادرم بشدت رحم سردی داره ولی ۴تاپسر۲تادختر داره

سلام چی بگم والا عزیزم انقد مطالب مختلف میگن آدم دیگه نمیدونه چی بگه چیکار کنه بچه اولمونم دختره دوس دارم این پسر بشه🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام چی بگم والا عزیزم انقد مطالب مختلف میگن آدم دیگه نمیدونه چی بگه چیکار کنه بچه اولمونم دختره دوس ...

فقط اسپرم مرد تعین کنندس

رحم سرد و گرم نداریم

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
سلام چی بگم والا عزیزم انقد مطالب مختلف میگن آدم دیگه نمیدونه چی بگه چیکار کنه بچه اولمونم دختره دوس ...

عسل با سیاهدانه بخورین..شهد خرما بخورین..خرما ..ارده..

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

جنسینگ از عطاری تهیه کنید بدین همسرتون میل کنن..و همینطور عرق کاسنی..ازینا برای پسرزایی قوی تر نداریم

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده