2777
2789
عنوان

خوابگاه دخترونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2783 بازدید | 62 پست
البته افراط نکن  در حد چند ساعت در روز خوبه بری

درسای ترم اول سنگینه؟

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امیدوارم😕😑

من یه مدت پانسیون مطالعه بودم 

کلا کم رویی و حریم شخصی کمه

از تجاوز دستی بگیر تا اینکه یهو به شلوارت چنگ بندازن😑

آدم بی ادب زیاده خلاصه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
سنگین نیست  شاید چون ترم یک هستی نگران باشی وگرنه خیلیم خوبه

من درسخون بودم دوران مدرسه ولی همیشه اولین سالای مقاطع افت میکردم

(هفتم ، دهم )

من یه مدت پانسیون مطالعه بودم  کلا کم رویی و حریم شخصی کمه از تجاوز دستی بگیر تا اینکه یهو به ...

وای😳 مگه نظارت نمیکردن ؟حالا دردسرای دیگه خوابگاه و غربت و درسا یه طرف اینا هم یه طرف 

وای😳 مگه نظارت نمیکردن ؟حالا دردسرای دیگه خوابگاه و غربت و درسا یه طرف اینا هم یه طرف 

خب ناظر اونجا نشسته که درس بخونیم نمی تونه تو چندماه یه دختر ۱۸ ساله رو تربیت کنه که....

آدم مودب و باشخصیتم زیاد هستا ولی گفتم که انتظار انواع رفتار ها رو داشته باشی

استرس نداشته باش،روزای خوب هم داره بابا.فقط اینو بگم هر چی ب ادما بیشتر نزدیک شی بیشتر شخصیتشونو میشناسی و ترجیح میدی دور بمونی.

وای خوابگاه خیلی خوشی داره خیلی هم بدی . خوشیاش بیشتره من ی سال خوابگاه بودم بهترین روزا بود برام البته ب هم اتاقی هات بستگی داره و من بهترین و پایه ترین ها دورم بودن .

تو دانشگاه هم معمولا ی کرم و خط چشم و ریمل و رژ ملایم از واجبات بود برام البته شخصیه این کار. و چون چادری نیستم و حراست خیلی گیر میداد  هم تیپی میزدم ک شیک باشه هم حراست پسند و درس هم معمولا شب امتحان میانترم میخونم و شب امتحان پایاناترم و خدایی هم زیر ۱۹ نمره ندارم و همشم معدل الفم حیف ک الان خوابگاه نیستم و انتقالی گرفتم دانشگاه شهر خودمون

سلام خانوما من چندین سال خوابگاهی بودم دانشگاه دولتی تحصیل کردم همه جور ادمی هست از ادمی که همش قمپز در میکنه تا ادم صاف و ساده و مهربون

من با اینکه خیلی اجتماعی هستم اما تا یکی دو ماه نتونستم خو بگیرم هم با بچه ها هم با فضای اتاق و اینا.. و اینم بگم بابت درس خوندن هیچکس شما رو مسخره نمیکنه یعنی حق این رو نداره ولی جو دانشگاه طوریه که درس خوندن و خیلی سفت و سخت نمیگیرن

مهربان باش چون هر کسی را می بینی درگیر نبردی دشوار است   الای به معنی ماهِ قبیله و اِئلمان به معنی بزرگ قبیله و اِلشَن کوچولوی تو راهی به معنی شادی قبیله😍 تاپیک های ترکی تگ کنید از ترکی صحبت کردن لذت میبرم.

ولی ی نصیحت اولش با هم خوابگاه هات  زود صمیمی نشو ماه اول بشناسشون ببین پروان خسیسن دزدن دهن لقن خونگرمن چجورین بعد اوکی شو و هیچ وقت از خودت زیاد براشون نگو از مشکلاتت و مسائل شخصیت  چون بلاخره هرشحصیتی وجود داره و ممکنه ضربه بهت بزنن پس اول بشناسشون