2777
2789
عنوان

خوابگاه دخترونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2783 بازدید | 62 پست

همه جور آدم هست از همه شهرها اصلا نگران نباش سعی نکن خودت را شبیه بقیه کنی شخصیت تو زیباست باتمام مشخصات و ویژگیهات  یکی از چیزهایی که تو دانشگاه و خوابگاه یاد میگیری اینه که به همه افراد با تمام خصوصیاتش احترام بزاری و بقیه هم باید احترام بزارن به شخصیت شما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کن همیشه تو اتاق با سه چار نفری درونگراها ی مدتی نیاز دارن تنها باشن تو روز اگ درونی باشی میفهم ...

من تصمیم داشتم اگه رفتم بیشتر تایمم رو تو کتابخونه بگذرونم ، حتی اگه درس نخونم ، البته تا وقتی که بتونم باهاشون ارتباط بگیرم🥲

دلشون بخواد  بیخود کرده هر کی بخواد کسی رو مسخره کنه

من از هر کی پرسیدم گفتن اخر ترم ولی من خودم ابدا آدم شب امتحانی نیستم

ذهنم درگیر شده نکنه اگه درسخون کلاس بشی و درطول ترم کتابخونه بری بخونی دستت بندازن همکلاسی ها و اذیتت کنن😑

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
من از هر کی پرسیدم گفتن اخر ترم ولی من خودم ابدا آدم شب امتحانی نیستم ذهنم درگیر شده نکنه اگه درسخو ...

وا ...

به بقیه چه ربطی داره شما کارتو بکن 

دانشگاه محل تحصیل هست 

از حسادت اینکارو میکنن 

اگه آدم شب امتحانی نیستی قشنگ بشین بخون اذیت نشی استرس نکشی

الحمدلله رب العالمین ...
فک کن همیشه تو اتاق با سه چار نفری درونگراها ی مدتی نیاز دارن تنها باشن تو روز اگ درونی باشی میفهم ...

بعد یه چیزی اونجا چطور جلو هم لباس عوض میکنن؟ و کلا حریما حفظ میشه؟ من یکم رو این مسائل حساسم آخه😂

وا ... به بقیه چه ربطی داره شما کارتو بکن  دانشگاه محل تحصیل هست  از حسادت اینکارو میکن ...

تو فکر اینم از اولای ترم برم کتابخونه درس بخونم و کم کم با هم اتاقیام آشنا بشم

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
بعد یه چیزی اونجا چطور جلو هم لباس عوض میکنن؟ و کلا حریما حفظ میشه؟ من یکم رو این مسائل حساسم آخه😂

نسل خودمون که خیلی راحتن شاید دهه ۷۰ یا رو برمیگردوندن ولی خودمون فکر نکنم😑

فکر خوبیه

مرسی از وقتی که گذاشتی🤍