2777
2789

بهش فک کن من خیلی بهش فک میکردم روز بعد تعریف کرد ک خوابتو دیدم اینا 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش فک کن من خیلی بهش فک میکردم روز بعد تعریف کرد ک خوابتو دیدم اینا 

چه جالب

من خیلی بهش فک میکنم 

میدونی یه جور معجزه میخوام یه جوری از خدا میخوامش ، بعد میگم خدایا حسمو نمیبینی مگه دست تو سخته آخه

چه جالب من خیلی بهش فک میکنم  میدونی یه جور معجزه میخوام یه جوری از خدا میخوامش ، بعد میگم خد ...

کسیو دوس داری؟

میگن ذکر 

یا الله یا محمد یا علیُ یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی رو ۷۰ بار بگی ب حاجتت میرسی دلی بگو خدا خودش حواسش بهت هست💖

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
کسیو دوس داری؟ میگن ذکر  یا الله یا محمد یا علیُ یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی رو ...

اره چند ساله دوسش دارم منو نمیخواد ولی میدونه دوسش دارم

باشه عزیزم مرسی حتما میخونم لز امشب شروع میکنم برام دعا کن

ممنون

اره چند ساله دوسش دارم منو نمیخواد ولی میدونه دوسش دارم باشه عزیزم مرسی حتما میخونم لز امشب شروع می ...

ایشالله ک مشکلت حل شه خدارو هیچوقت فراموش نکن🍂💖

عزیزم برات ۳تاایت الکرسی خوندم امیدوارم هرچی زودتر باهم ازدواج کنید ونهایت خوشبختی رو تجربه کنی منو یادخواهرشوهرسابقم انداختی اون از یه پسری خوشش میومد که اون اصلا بهش محل نمیداد بعد از ۳سال باهم ازدواج کردن منوخواهرشوهرم دوست بودیم بهاین طریق هم ازدواج من صورت گرفت که البته الانونیم ساله جداشدم ولی اون پسره رو عاشق خودش کرد خیلی تواین راه سختی کشید اشتباهی کرد که بهش گفت اونم پسش زد اگ نمیگفت ممکن بود زودتر حتی بتونه کاری کنه انقددعانویس رفت پول حروم کرد هرچی گفتم نرو نکن فایده نداشت خودشو چقدر عذاب داد چقدسنگینی وگره بخاطر دعاها توزندگی خودش انداخت اخرسر بادعه وقران تونست اونو عاشق خودش کنه اگه خواستی بیاصحبت کنیم باهم راجبش من خودم وهمسرفعلیم مازدواجمون عاشقانه بود خداروشکر راضیم

عزیزم برات ۳تاایت الکرسی خوندم امیدوارم هرچی زودتر باهم ازدواج کنید ونهایت خوشبختی رو تجربه کنی منو ...

مرسی عزیزم چقدر امیدبخش حرف زدی 

ورخوایت دوستیمو قبول میکنی لطفا 

ساعت چند آنلاینی ؟