2777
2789
عنوان

خسته شدم شوهرم از بس دروغ میگه

201 بازدید | 7 پست

از این قفل کتابیا روی در خونمون یکی بود قبلا بعد چندوقت یکی دیگه قفل کتابی اورد زد به در خونه گفتم این چیه گفت از مال مغازه آوردم زدم اطمینان بیشتر حالا چند وقته دوباره یکی از اونا ک برای خونه بود از اول برده میگه  زدم به مغازه درحالی ک مغازه هم می‌دونم جدا داره وقتی در خونمون دوتا قفل کتابی میزنه اونجا رو مگه میشه نزنه 

حالا میگه نه مغازه من قفل نداره 

چیزی که من می‌دونم روی در این خونه مون به کرکره دوتا قفل میزد یکی هم جدا به پدال ماشین 

حالا یکی شو برده میگم مگه مغازت قفل کتابی  نداشت از اول میگه نه آخه مثل چی دروغ میگه عصبیم می‌کنه فکر درگیر کرده ک قفل کتابی برای چی می‌بره با خودش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف نیست وقتتو بخاطر این موضوعات هدر میدی 

خیلیا چیزا اصلا ارزش فکر کردن ندارن 

اونی که دروغ میگه بیشتر از همه خودش اذیت میشه و چون دروغگو کم حافظه س همش تو فکره که سوتی نده یه وقت 

فقط به خودت فکر کن لطفا   

تولیدکننده تابلو سه بعدی کریستالینه🥰اینستاگرام👇@arsha.artgallery 

وااای تو مغازه یه شاگرد داریم خییییلی دروغ میگه،جوونه یکم از نظر عقلی مشکل داره،سالی یه راستم میگه من باور نمیکنم.یه دروغای شاخداری میگه،اونروز میگه سرکه بخورین برای سرماخوردگی خوبه،میگم من مریض بودم رفتم دکتر به رگم سرکه تزریق کردن خوب شدم،اینقدر خندیدم

زیادی شکاک نیستی شاید داده ب کسی

آخه همراهش میاره با خودش و زده به دست کلید های مغازش 

بهش میگم خب اگر دادی به کسی یا جایی دیگه داری استفاده می‌کنی ازش بگو میگه نه مگه مرض دارم دروغ بگم