2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بپرس عزیزم

اگ یک نفر راجب حرف در بیاره در صورتی ک خیلی ادم پاکی هستی اصلا کسی نمیشناستت  کار بدی نکردی ولی بگ دیدمت سوار ماشین شدی با کی بودی ازاین حرفا بزنه بگ حتی میشناسم باکی بودی فلان ولی هیچ مدرکی نداره مثلا پلیس فتا شکایت کنی چکار میکنن

اگ یک نفر راجب حرف در بیاره در صورتی ک خیلی ادم پاکی هستی اصلا کسی نمیشناستت  کار بدی نکردی ولی ...

صرفا میخواد با روح و روانت بازی کنه 

اصلا خودتو عصبی نشون نده کاملا عادی رفتار کن تا بدونه هیچ ترسی نداری 

ادمی ک بقیه رو تخریب میکنه خودش از اعتماد ب نفس کمی برخورداره و میخواد با اینکارا خودش رو بالا ببره...

صرفا میخواد با روح و روانت بازی کنه  اصلا خودتو عصبی نشون نده کاملا عادی رفتار کن تا بدونه هیچ ...

من از خودم مطمنمم مثلا اگ کاری کرد باشم میترسم ولی مطمنمم صد درصد ولی بفرض اگ همچین چیزی بگ کسی همینحوری راجب ادما چجوری چیباید بگی

صرفا میخواد با روح و روانت بازی کنه  اصلا خودتو عصبی نشون نده کاملا عادی رفتار کن تا بدونه هیچ ...

حتی هزار بار گفتم اسم ببر کی فلان این حرفا اسن هیچی نگفت

بگو من از خودم مطمئنم اونجا که شما میگی و تو اون ماشین و  با اون شخص نبودم . اگر بازم منو دیدی ...

میگفت ازت کلی چیزی دارم😂گفتم خب بفرس  هی الکی حرف جواب مداد

اگ یک نفر راجب حرف در بیاره در صورتی ک خیلی ادم پاکی هستی اصلا کسی نمیشناستت  کار بدی نکردی ولی ...

پلیس فتا مدرک میخواد

تو زندگیت به آدمها قد ارزششون بها بده نه قدمعرفتتون👌باافتخار کوردم✌