2777
2789
قطعا تو زندگی قبلیت یه امیر بودی کخ انقدر گردن گیرت پایینه😂

توالان دیگه حضرت پشم. نیستی،اینجا باید لیزر شده باشیا🤣

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
سم امروز😷😴

نه بابا سم امروز اون خانم بود عکس مقعد بچشو گذاشته بود😖🤣🙆‍♀️من خر نمیدونم چم بود فوری عکسو باز کردم😖😖😖😖

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه بابا سم امروز اون خانم بود عکس مقعد بچشو گذاشته بود😖🤣🙆‍♀️من خر نمیدونم چم بود فوری عکسو باز کر ...

واااای خدا😐😐😲😲😲😲 🤣🤣🤣🤣

درخواست دوستی 🚫  گفتند ایام جوانی چه قشنگ است! غم هاو شب و شاپرکش قسمت ما شد...
نه بابا سم امروز اون خانم بود عکس مقعد بچشو گذاشته بود😖🤣🙆‍♀️من خر نمیدونم چم بود فوری عکسو باز کر ...

واقعا؟ چش بوده؟

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
واقعا؟ چش بوده؟

😖🤣🙆‍♀️یادم نیااار 

دور مقعدش دونه زده بود نمیدونم براچی 🤢🤮🤢تازه خوبم نشسته بود چیزا دیه ام بود عرررر

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
😖🤣🙆‍♀️یادم نیااار  دور مقعدش دونه زده بود نمیدونم براچی 🤢🤮🤢تازه خوبم نشسته بود چیزا دیه ...

وااااایییییی😑😂