2777
2789
عنوان

شام؟!!!🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 55 پست
چرا🤭🤭

بچه هاتو جوری بار آوردی غذای مونده نخورن بده بخورن یه وعده مونده قرمه سبزی خوشمزه ترم میشه خودتم خسته نمیشی همش پای گاز همین بچه هات خونه ی بخت برن همه چی خواهند خورد😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب= خواب و استراحت  پس اون قدر کالری نیاز نداری  پس سوپ غذاست😝

یاد یه کاربر افتادم میگفت سوپ وقتی غذا شد که شوهر کردم😅

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

کتلت سیب زمینی زنده شده با یکم گوشت چرخ کرده  شامی مثل کتلته ولی گوشتش بیشتره (حالا یکی با یه ...

چه جالب 

ما گوشت و سیب زمینی رنده شده و تخم مرغ و پیاز رو مخلوط می کنیم بعد تو ماهی تابه به اندازه یه کف درست درست می کنیم سرخ می کنیم به این غذا بعضی وقتا میگیم شامی بعضی وقتا کباب تابه ای بعضی وقتا کتلت 

بچه هاتو جوری بار آوردی غذای مونده نخورن بده بخورن یه وعده مونده قرمه سبزی خوشمزه ترم میشه خودتم خست ...

من اینجوری بار نیاوردم. که از اول متنوع بپزم... ولی خب اغلب نمیخورن اتفاقا اصلا اهل لوس کردن بچه نیستم.

دخترم هم مشکل معده داره گاها اذیت میشه مجبور میشم .

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
چه جالب  ما گوشت و سیب زمینی رنده شده و تخم مرغ و پیاز رو مخلوط می کنیم بعد تو ماهی تابه به ان ...

این کتلت هست

شامی رو مثلا گوشت با لپه چرخ کرده مخلوط میکنن 

من اینجوری بار نیاوردم. که از اول متنوع بپزم... ولی خب اغلب نمیخورن اتفاقا اصلا اهل لوس کردن بچه نیس ...

عزیزم منظورم لوس کردن نبود ببخشید بد گفتم شاید ولی واقعا آفرین بهتون 😍من خودمم مشکل معده دارم غذای مونده اذیتم میکنه بخاطر خودت گفتم 

عزیزم منظورم لوس کردن نبود ببخشید بد گفتم شاید ولی واقعا آفرین بهتون 😍من خودمم مشکل معده دارم غذای ...

سلامت باشید...

والا خودمم دلم میخواد الان بجای فکر کردن به شام بخوابم😥😭😭