2777
2789
عنوان

بی بی چک منفییییی

94 بازدید | 11 پست

وای خدا دارم دیوونه میشم 

یه روز مونده به پریودم 

بی بی چک مدیکور زدم منفی شد دوباره 

دلم میخواد بمیرم بخدا 

من خیلی علائم دارم 

امروز روز ۱۶ هست که امپول hcg زدم دارم دق میکنم بقران 

چرا اخه مثبت نمیشه خدا اینهمه نذر و نیاز کردم دعا کردم اخه چرا

یسریا میان میگن بی بی چکمون مثب شده میخوایم سقط کنیم درحالی که نمیدونن من ارزو به دل موندم یه بار بی بی چکم یه هاله بندازه من اینجا دارم حسرت میخورم بچه دار نمیشم اونا به راحتی سقطش میکنن 

خدایا حکمتتو شکر به اونی که بچه نمیخواد بچه میدی به منی که له له میزنم براش نمیدی 

مشکلت چیه چندوقتع اقدامی عزیزم 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی تخمدان دارم  ضخامت رحمم کم بود  لتروزول خوردم و امپول hcg زدم ۱۶ روز پیش  فر ...

عزیزم انشالله درمان میشی چرا نگرانی و استرس داری این از همش بدتره منم 4ماهه اقدامم 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

منم مث تو عم😔خستم از دارو و دکتر 

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
یکساله اقدامم

اصلا یهش فکر. نکن عزیزم 

عزیزم انشالله درمان میشی چرا نگرانی و استرس داری این از همش بدتره منم 4ماهه اقدامم 

بخدا دیگ حالم داره از هرچی امپول و قرصه بهم میخوره خیلی امید داشتم به امروز خیلی

منم یه.ساله اقدامم عزیزم مدونم سختیشو

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
ایشالله خبر بارداریتو زود بهم بدی عزیزم

انشالله ماه آخر انتظار هممون باشه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜