2777
2789
عنوان

کسایی که تنبلی تخمدان دارن

77 بازدید | 11 پست

چیکار کنم هورمون مردانه ام بیاد پایین؟همه بدنم موهای زائد شده متفورمین و پیاده روی هم میکنم قرص هورمونی هم نمیتونم بخورم چون توی اقدامم 

کاربری سال ۹۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کل صورتم شده موهای ضخیم.... باید باز برم.. چون ددمانم رو ادامه ندادم نتیجه نگرفتم

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

من دارم ولی واسه این مشکلات راهی پیدا نکردم 

من رژیم غذایی مو رعایت کردم و ورزش و دارو 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من امروز رفتم دکتر قبلا اسپیرونولاکتون می خوردم الان سیپروتون کامپاند و متفورمین داده میترسم متفورمی ...

اتفاقا متفورمین خیلی خوبه حتما لخور قند و وزنتو میاره پایین،سعی کن بدنتو وابسته قرصای هورمونی نکنی ورزش کن و وزن بیار پایین

کاربری سال ۹۶
اتفاقا متفورمین خیلی خوبه حتما لخور قند و وزنتو میاره پایین،سعی کن بدنتو وابسته قرصای هورمونی نکنی و ...

وزنم نرماله میترسم بخورم دیگه بدنم انسولین نسازه وابسته متفورمین بشه و اینکه مشکل معده دارم و متفورمین خیلی روی معده اثر میذاره

وزنم نرماله میترسم بخورم دیگه بدنم انسولین نسازه وابسته متفورمین بشه و اینکه مشکل معده دارم و متفورم ...

نه متفوررمین همچین مکانیسمی نداره که بدن وابسته بشه و دیگه انسولین نسازه نگران نباش حتما بخور

ببین وزن منم نرماله ولی حد بالای bmi اگه بتونی بین ۱_۳ کیلو کم کنی اختمال زیاد مشکل پریودت حل بشه کلا

خودتو برسون حد متوسط به پایین bmi و تحرکت بالا ببر

کاربری سال ۹۶