2777
2789
عنوان

دانشگاه شهید بهشتی یا تهران؟

287 بازدید | 16 پست

کدوم بهتره به نظرتون؟

کدوم رو انتخاب میکردین؟

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم بهشتی بودم راضی بودم خدا رو شکر 

هر دو تاش خوبن خودت ببین کدوم رو دوست داری بیشتر خونتون به کدوم نزدیکتره راحت تر باشی

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
خودم بهشتی بودم راضی بودم خدا رو شکر  هر دو تاش خوبن خودت ببین کدوم رو دوست داری بیشتر خونتون ...

خونمون تهران نیست

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
شهید بهشتی که بهتر از تهران ولی اگه میخوای چون شهید بهشتی یه رشته پایین تر بزنی این کار رو نکن. اول ...

بله رشته واسم مهمتره  تو رشته هایی که میخوام دو تا دانشگاه هم در میام

فقط اول تهران زدم بعد بهشتی

الان دو به شکم

تهران دیگه😐😂

چرا میخندی؟

من تعریف بهشتی رو زیاد شنیدم

الانم چند نفر گفتن بهشتی 

بله رشته واسم مهمتره  تو رشته هایی که میخوام دو تا دانشگاه هم در میام فقط اول تهران زدم بعد به ...

انشاالله که خیر، دانشگاهت که مشخص کردی پس دیگه وسواس از خودت نشون نده دانشگاه تهران هم عالیه

انشاالله که خیر، دانشگاهت که مشخص کردی پس دیگه وسواس از خودت نشون نده دانشگاه تهران هم عالیه

بله ممنونم عزیزم

چرا میخندی؟ من تعریف بهشتی رو زیاد شنیدم الانم چند نفر گفتن بهشتی 

خیلی بستگی به رشته داره تو حقوق میخوای قطعا حقوق تهران بالاتر از بهشتیه

کلا تهران جزو 3 تا دانشگاه برتر کشوره بعد از شریف و امیر کبیر

2790
2778
2791
2779
2792