2777
2789
عنوان

من یه آدم کودنم که هیچ وقت نمیتونه گواهینامه بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 58 پست
فقط دو بار زن حسابی من 6 بار رد شدم اما گرفتم بالاخره کودن چیه ؟؟؟استرس میگیری دیگه والا یه رول سه د ...

آخه از این حرصم میگیره که بار اول از این بار بهتر رانندگی کردم حتی پارک هم بهم داد ولی این بار مثل احمقا همون دقیقه اول گفت پیاده شو😭

آنتن هایی که هست ریشه درخت را که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست
منم یه آدم کودنم که هیچوقت نتونست رتبه زیره30هزاربیاره اونم کنکورریاضی😔

عزیزم خب حتما نمیخونی و اونطوری که باید تلاش نمیکنی وگرنه که قطعا میتونی

من تلاشمو کرده بودم رانندگیمم خوبه ولی اونجا مثل احمقا رفتار کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفه پیش که رد شدم یه جلسه دیگه کلاس رفتم مربیم گفت رانندگیت خوبه ولی این بار بدجورتر از بار پیش رد ش ...

با مربی نرو،اگع ماشین دارین با ی ادم پایه و اروم برو،من پول الکی دادم راننده بخدا بلد نیودن درس توضیح بدن،الان با داداشم میرم انقد اروم و با حوصله میگه و منم تمرین میکنم خیلی خوب شدم 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
من فک کنم داری کلاس میزاری  آخه الان که همه دفعه ششم و هفتم و یازدهم قبول میشن  من خودم ...

نه بابا کلاس کجا بود انقدر گریه کردم و حالم بده که خدا میدونه😭

مشکل اینجاست که من با دو تا مربی کلاس داشتم گفتن رانندگیت خوبه،با ماشین خودمونم کلی تمرین کردم و خوب بودم،حتی دفعه پیش سر آینه و کمربند رد شدم ولی این بار خیلی احمقانه رفتار کردم که همون سوت اول ردم کرد😭

با مربی آقا حتما کلاس بگیر  من سه بار رد شدم  هربار رفتم با مربی خانم  بار اخر با ...

با مربی آقا یه جلسه رفتم

گفت رانندگیت خوبه فقط به آینه و ممنوعیتا دقت کن

ولی با افسر گند زدم

من یه بار رد شدم بعدم غصه نخور  اموزشگاه ها واسه اینکه ازت پول بگیرن واسه کلاس  تا ۳ با ...

نه خیلیا امروز بار دوم قبول شدن،بیشتر از این ناراحتم

اصلا انتظار نداشتم برسه به بار سوم😭

با مربی نرو،اگع ماشین دارین با ی ادم پایه و اروم برو،من پول الکی دادم راننده بخدا بلد نیودن درس توضی ...

مشکل همینجاست که کسی نیست بیاد باهام

اگه ماشین رو خاموش کردی معلومه هنوز روی کلاج تسلط نداری،با ماشین خودت که تمرین می‌کنی فقط یه راه مستقیم رو رانندگی نکن.برو یه خیابون خلوت و مدام چند متر برو جلو و کامل ترمز کن دوباره راه بیفت.این کار باعث میشه روی گاز و کلاج تسلط پیدا کنی و دیگه ماشین خاموش نشه. هر چقدر بیشتر تمرین کنی برای امتحان راحت تری و حتما قبول میشی

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
اگه ماشین رو خاموش کردی معلومه هنوز روی کلاج تسلط نداری،با ماشین خودت که تمرین می‌کنی فقط یه راه مست ...

آره دقیقا

مرسی

با مربی آقا یه جلسه رفتم گفت رانندگیت خوبه فقط به آینه و ممنوعیتا دقت کن ولی با افسر گند زدم

باز برو 

من با مربی خانم دوجلسه رفتم اعتماد بنفس منو به صفر رسوند 

خیلی ترسو بود فرمونو دو دستی میچسبید 

ولی با مربی اقا گرفتم واقعا عالی بود 

باز برو  من با مربی خانم دوجلسه رفتم اعتماد بنفس منو به صفر رسوند  خیلی ترسو بود فرمونو ...

همه مثل هم نیستن من یه مربی خانم داشتم خیلی خوب بود هرکاریم میکردی غر نمیزد بیشتر هول بشی خیلی مربی خوبی بود بار دومم قبول شدم...در کل خانما رو بار اول همه رو میندازن دفعه های بعدیم بیشتر به خاطر استرس رد میشن

من پارک و اینام خوبه ولی این بار اصلا به مرحله پارک کردن هم نرسید همون اول کار گفت پیاده شو بیشتر از ...

استرس داشتی 

شاید ترتیبارو رعایت نکردی 

همون صادرکات فکر کنم 

بفهمه استرس داری نمیزاره ادامه بدی

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
همه مثل هم نیستن من یه مربی خانم داشتم خیلی خوب بود هرکاریم میکردی غر نمیزد بیشتر هول بشی خیلی مربی ...

نمیدونم والا 

من مربی اصلیم خانم بود 

دوبارهم باخانم کلاس گرفتم 

اصلا راضی نبودم خیلی ترسو وضعیف بود 

اعتماد بنفس منو خیلی پایین اورد 

ولی بار سوم با اقای باتجربه کلاس گرفتم خیلی منو راهنمایی کرد 

بعدم پشیمون شدم گفتم کاش کلا با این اقا کلاس میگرفتم و باخودم همراه میبردم 

اره مورد با مورد فرق داره 

من فقط تحربمو گفتم