2777
2789
عنوان

من یه آدم کودنم که هیچ وقت نمیتونه گواهینامه بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 58 پست
منم قرص خوردم زیادم استرس نداشتم ولی گند زدم واقعا😭

عیب نداره قوی تر از قبل بلند شو تو سری بعدی حتما قبولی

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
خب دیگه استرس داشتی من یادمه یکی ماشینو خاموش کرد افسر گفت بهش به سلامت😑 باز خوبه تو یه سعی هم کردی ...

آره افسر بدی نیست واقعا خرابکاری کردم من

آنتن هایی که هست ریشه درخت را که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومین بارم بود

عزیزم جا داری 😂

نگران باش اینم میگیری طبیعیه همه اولاش استرس دارن 

من خودم مربیم خیلی بد بود یه ادم مفت خور بیشعور بود 

منو خواهرم میبرد فقط یه جا خلوت میبرد میگفت حوصله ندارم پشت سرهم برا هردوتون بگم از تایممون کم میکرد 

عزیزم جا داری 😂 نگران باش اینم میگیری طبیعیه همه اولاش استرس دارن  من خودم مربیم خیلی بد بود ...

آحه امروز اینقدر گند زدم که کلا ناامید شدم

من مربیم خوب بود واقعا

اشکال نداره اینبار با اعتمادبه نفس و محکم برو فکرکن باباته کناردستت نشسته نترس اصلا😁

امیدوارم که بشه دیگه😥

منم دیروز با ماشین خودمون رفتم تمرین اصلأ قشنگ نتونستم برونم درحالی که پیش مربی قشنگ میرم هفت جلسه کلاسم رو تازه رفتم ناامید شدم 😔😔😔

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

نمیدونم همون اول ماشینو خاموش کردم بعدم نتونستم دور بزنم😭با دو تا مربی رفتم تا حالا میگن رانندگیت خ ...

اسرسره داری فقط

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
دومین بارم بود

خب ببین احتمالا یه جای کارو بلد نیستی 

باور کن تا به مرحله حفن خودت نرسی قبول نمیشی و همینم درسته 

یه کاری کن من خودم فکر‌میکردم خوب پارک میزنم تا قبل امتحان آخر روز قبلش با یه مربی مرد یه جلسه کلاس برداشتم 

کلا پارک دوبلو یه جور دیگه گفت فهمیدم من تا الان اشتباه میزدم

فرداش که رفتم فقط پارک دوبل زدم افسر گفت قبولی برو پایین 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻