2777
2789
عنوان

سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 34 پست
عزیزم سرکلاژی دیگه دوخته شده. جز با درد و خونریزی سرکلاژ باز نمیشه به نظرم.  نگران نباش هیچی ن ...

سلام دوستم خوبی 

منم باید سرکلاژ بشم. هفته نوزدهم. سرویکسم شده 26.همه چیم خوبه. شما بعدش استراحت مطلق بودی؟چی شد اصن. من از بیهوشی میترسم. خیلی استرس دارم. باید دو روز دیگه برم برا سرکلاژ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستم خوبی  منم باید سرکلاژ بشم. هفته نوزدهم. سرویکسم شده 26.همه چیم خوبه. شما بعدش استرا ...

سلام عزیزم. ان شاء الله به سلامتی بری عمل کنی و بیای. نگران نباش هیچی نمیفهمی اصلا. انقدر عملش راحته و هیچی حس نمیکنی. خیالت راحت باشه. استرس برات سمه. ریلکس باش. 

من بارداری اولم طول سرویکسم یهویی توی یه هفته افتاد پایین و سر بچه اومد پایین داخل کانال زایمان توی شش ماهگی دیگه نشد کاریش کنن و بچه هم فوت شد...... 

ولی بارداری دومم دکتر گفت چون سابقه زایمان زودرس داری باید سرکلاژ بشی, عمل کردم با بیهوشی, هیچی نفهمیدم. بعد عملم درد نداری, ته تهش درد پریودی داری. اونم ضعیف طور. بعضیام خیلی خیلی کم لکه بینی دارن. 

ولی حتما سرکلاژ بکن خیالت راحت بشه. 

من چون سرکلاژ بودم سابقه هم داشتم کلا استراحت کردم روی تخت. توالت فرنگی رفتم و اومدم و فقط خوابیدم. حتی غذامم یه طرفی درازکش خوردم. حموم 5 دیقه ای روی صندلی بلند رفتم. فقط برای دکتر بیرون رفتم. توی ماشین هم پشت دراز کشیدم. اصلا طولانی نشین و طولانی واینسا. ریسک داره. هیچ وسیله سنگینم بلند نکن. رابطه هم اصلا نداشته باش و ارضانشو. 9 ماه تحمل کن به جاش بچت سلامت ان شاء الله بیاد بغلت. 😍

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کم است...

سلام دوستم خوبی  منم باید سرکلاژ بشم. هفته نوزدهم. سرویکسم شده 26.همه چیم خوبه. شما بعدش استرا ...

این پیام دوممه بهت. اولیشم بخونش. 

برنامه ی نی نی پلاس رو نصب کن برو گروه سرکلاژی ها, هرچی سوال داری بپرس. اونجا همه تجربه دارن و سرکلاژی. 

این پیام دوممه بهت. اولیشم بخونش.  برنامه ی نی نی پلاس رو نصب کن برو گروه سرکلاژی ها, هرچی سوا ...

خوندم عزیزم پیام اولتم. ممنونم. راستش بیام تو گروه بیشتر استرس میگیرم. فعلا فردا برم ببینم چی میشه. اینقد استرس دارم اصلا نمیدونم چمه. انگار قراره ده دقه بیهوشم کنن دیگه پانشم. حس بدیه

خوندم عزیزم پیام اولتم. ممنونم. راستش بیام تو گروه بیشتر استرس میگیرم. فعلا فردا برم ببینم چی میشه. ...

میدونم حق داری. منم استرس داشتم. ولی بعدش که اومدم بیرون دیدم عهههه همین بود هیچی نفهمیدم که. بیهوشی سبک میکنن. نگران نباش. بسپار به خدا. خدا حواسش هست بهت. سرکلاژ خیلی بهتر از نکردنشه. راحت میشی انگار. 

ان شاء الله عمل خوبی داشته باشی و نی نی خوشگلت به وقتش صحیح و سلامت بیاد بغلت تا خیالت راحت بشه

😍

میدونم حق داری. منم استرس داشتم. ولی بعدش که اومدم بیرون دیدم عهههه همین بود هیچی نفهمیدم که. بیهوشی ...

امروز سرکلاژ شدم بلخره. شمام خونریری داششتی؟ فعلا خونریزی دارم البته یکم بهتر شده. به قول شما عحیب نبود فقط حواشیه بدی داره. اتاق عملو تخت عجسب غریبو. 

تازه روز اوله، شاید واسه اسپرینه. چرا گفت طبیعبه

خب دیگه گفتن طبیعیه. منم شنیدم یسری ها دارن. 

به خاطر همین گفتم برو اون گروه سرکلاژی ها. به من که خیلی کمک میکردش. 

خب دیگه گفتن طبیعیه. منم شنیدم یسری ها دارن.  به خاطر همین گفتم برو اون گروه سرکلاژی ها. به من ...

ببخشید میدونم گفتی برم اون گروه ولی نرفتم. این ترشحات ابکی بعد سرکلاژ طبیعیه؟ انروز دومین روزه. نمیدونم جرا یهو نگران شدم

ببخشید میدونم گفتی برم اون گروه ولی نرفتم. این ترشحات ابکی بعد سرکلاژ طبیعیه؟ انروز دومین روزه. نمید ...

شرمنده من 3 سال از سرکلاژم گذشته جزییاتشو یادم رفته. 

ولی بعد سرکلاژ همه چی طبیعیه. جز درد شدید دل و کمر. همین. خیالت راحت باشه.