2777
2789
عنوان

دانشگاه

136 بازدید | 11 پست

مشاور تحصیلی نیستم و هیچ توصیه‌ای برای هیچکس ندارم

فقط یه نکته مثبت میتونم بگم

آدمی که دانشگاه میره و با فرهنگ‌ها و افراد دیگه آشنا میشه، خیلی خیلی با کسی که دانشگاه نرفته فرق داره

هم عاقل میشه هم شخصیتش رشد میکنه

نظر منه ✋

چون مربوطه به تاپیک میپرسم  دختر پسر قاطیه دیگه؟😂

به جز فرهنگیان و دانشکده مامایی و بعضی از رشته های دیگه که بیشتر دختر یا پسر تشکیلش دادن بله

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس پسرای دانشگاهم بدرد نخورن اینایی که سر خیابون وایمیستن بدرد میخورن؟😑😂🥲

من امید داشتم برم علوم پزشکی دوستام که علوم پزشکی هستن گفتن پسراش خوب نیست دلتو خوش نکن

یه دوست هم دارم مهندسی میخونه گفتم ایول میرم دانشکده اونا یکیو تور میکنم اصن یه چیزایی تعریف میکنه از همکلاسیاش پشیمون شدم😂

خودم هم موندم پس این همه پسرای خوب کجا پیدا میشن

دانشگاه چی بپوشم 

این فکر داره دیونه ام میکنه😂

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
من امید داشتم برم علوم پزشکی دوستام که علوم پزشکی هستن گفتن پسراش خوب نیست دلتو خوش نکن یه دوست هم ...

انتظار داری از پسر دهه ۸۰ خوب در بیاد؟؟

از همه شون متنفرم 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻