2777
2789
عنوان

غذای نونی بگیننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 33 پست

سوسیس بگیر بندری درست کن

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاز رو رنده کن با گوشت چرخ کرده سرخ کن ادویه بزن رب بزن بزار کنار تو یخچال شب که اومدی بهش ۳ تا تخم مرغ بزن ولی هم نزن؛خیلی خوشمزست اسمشم واویشکا

پسرم ❤❤😍😍😘😘
پیاز سرخ کن نگینی با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای و ادویه و رب سیب زمینی هم سرخ کن بریز روش با نون ب ...

اینو پریشب پختم ولی عاشقشم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

تاس کباب بزار خیلی راحت و خوشمزس  گوشت چرخ کرده رو اندازه کف دست پهن‌کن تو ماهیتابه بقیه چیزارو هم بریز روش نصف لیوان اب هم بریز زیرشو کم کن تا خودش بپزه بزار ابش بره ولی مواظب باش نسوزه

مگه میشه خورد بد نیس؟  تاحالا نخوردم رب خام یعنی؟

بچه بودم همش میخوردم.رب خالی میزدم رو نون میرفتم تو کوچه ای جای خلوت میخوردم.چون مادرم میدید دعوام میکرد.وای ایقد برام خوشمزه و لذت بخش بود که حد نداره

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
مگه میشه خورد بد نیس؟  تاحالا نخوردم رب خام یعنی؟

البته الانم که خودم رب درست میکنم میشینم یه دل سیر رب خالی میخورم

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

فلافل بخر از بیرون

من خودم چون شب ها دیر میرسم خونه، اصولاً از شب قبل فکر غذا رو میکنم، مثلاً برنج خیس میکنم، مرغ رو مزه دار میکنم یه ته انداز مرغ درست میکنم

یا برنج خیس میکنم، با این عدس ریزها سریع میذارم عدس پلو بشه و تا برنج دم بکشه گوشت چرخ کرده کنارش رو هم آماده میکنم

یا اینکه مواد لوبیا پلو رو آماده میکنم سریع مخلوط میکنم

یا اینکه خورش آماده دارم اصولاً، کلاً خورش ها رو برای 2 وعده درست میکنم، یکی رو همون لحظه میخوریم یکی هم میره فریزر برای روز مبادا

کلاً روز جمعه که خونم غذا های هفته رو آماده میکنم، چون هم همسرم ناهار میبره هم یه پسر کوچولو دارم

فلافل بخر از بیرون من خودم چون شب ها دیر میرسم خونه، اصولاً از شب قبل فکر غذا رو میکنم، مثلاً برنج ...

چ زرنگ و کد بانو افزین😍

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*