2777
2789

میخوام برم لیزر، یه خانمی گفت لیزر هیچوقت جلسه ی آخر نداره.، یکی دیگه ام تایید کرد. خب پس چه کنیم؟ 

راهی هست بدون درد مو رو برداریم به پوست آسیب نرسه؟ 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین همون لیزره دیگه آخراش سالی یبار میری شارژ دیگه،خدایی سالی یبار لیزر ارزش راحتیو نداره؟😁

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
منظورت کرم موبره؟ من دارم ولی زدم پوست زخم شد

من پودر دپی می گیرم..تولونم گرفتم خوب بود..خمیر می کنی بعدش می زنی

اولش تست کن رو پوستت..شاید به اون نوع کرم حساس بودی عوضش کن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

آره منم پنج شش سال پیش رفتم لیزر 

همش شش ماه اول مرتب رفتم بعد شش ماهی یک بار

الان هم سالی یه بار

بنظرم جذذاااااب ترین و باحالترین اختراع بشر دستگاه لیزر بوده

(حالا اگه عوارضی داره من نمیدونم،ندیدم)

بنظرم سالی یه بار یا چند ماهی یه بار لیزر رفتن به این همه تمیزی و مرتبی و زیبایی می ارزه.

آقا من روم نمیشه برای لیزر برم ولی خیلی دوس دارم راحت میشه آدم اما خجالتم میشه سرتاپا عریان ببیننم🤣🤣

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
بیشتر ببینید

کم مو ام کلا 

هر چی مو بوده خدا گذاشته رو سرم😅

وای تو نفسی یک تنه بسی میره بی کسی تو اگه برسی 🥲😔 ~ مثل آن مرداب غمگینی که 🪷 نیلوفر 🪷نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت ...   باز دیشب تو خواب دیدمت ...😔💔دلم‌گرفتہ‌بودنامت‌رازمزمہ‌ڪردم‌وسبڪ‌شدم راست‌گفت‌شاعرکہ‌: یاح‌ـسین‌نامِ‌توبردم،نہ‌غمی‌ماندونہ‌هَمّی بابی‌اَنت‌واُمّی 🖤💚

بیشتر ببینید