samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6540 عنوان دندان درد کودکان 343 بازدید | 4 پست بچه ها پسرم دوسال و سه ماهشه ی وقتایی میگه دهنم درد گرفت یا دندونم دست ب لپشم زدم دیدم ی کوچولو ورم کردهمیتونه از دندون در آوردن باشه؟ لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست 1402/07/08 | 07:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتی۰لک عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7830 دوسال دیگ دندوناش کامله هااا ، دندونپزشک ببر پسر من دیروز یه دندونش افتاد 🥹 پنج سالشه🥲 چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6540 دوسال دیگ دندوناش کامله هااا ، دندونپزشک ببر پسر من دیروز یه دندونش افتاد 🥹 پنج سالشه🥲 بسلامتی عزیزم ن هنوز دندوناش کامل نشده.منمزیاد بهش شکلات و اینجور چیزا ندادم بعد بچه ۲سالشه خرابی نداره دندونش لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
رویایی_شیک عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 780 عزیزم کلا در روند دندون در اوردن درد طبیعیه ولی هرجاییش که دیدی خیلی ورم داشت یا درد زیاد بود بچه نتونست تحمل کنه بنظرم باید ببریش پیش متخصص. اگه نیاز شد دکتر شکاریان کارشون خیلی خوبه و کاملا تسلط دارن به این حوزه. پیش ایشون ببرش. مطبشونم تهرانه
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6540 عزیزم کلا در روند دندون در اوردن درد طبیعیه ولی هرجاییش که دیدی خیلی ورم داشت یا درد زیاد بود بچه نت ... وای چ خوب شما آدرس یا شماره ازش دارید؟ لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست