این تاپیکو برای رفیق هام میزنم که میخام بمونه یادگاری که فعلا هیچکدومشون نیستن یسری کار براشون پیش اومده رفتن ولی قول دادن برگردن🙂
@عسل_هسدم عسل قشنگم تو بهترین دوستمی توو کل زندگیم بودی و هستی مطمئنم هیچا همچین دوستی مثل تو پیدا نمیکنم تو حتی از خواهرام بیشتر بهم محبت کردی دوستت دارم دلم برات تنگ شده زود برگرد لدفن🫂
@دختر_جذاب۸۸ تینای عزیزم شادیسا بهم گفت چیشده امیدارم مشکلت زود حل بشه و برگردی دوستت دارم🫂
@_starfire_ آریانای خوشگلم تو هنوز همینجایی جایی نرفتی ولی من دلم برات خیلی تنگ شده چند روزه نه دیدمت نه باهات حرف زدم فقط میخام بگم دوستت دارم🫂
@kim_liana لیای عزیزم امیدارم اون چیزی که عسل بهم گفت شوخی باشه و بخاطر ی چیز دیگه رفته باشی دوستت دارم دلم برات تنگ شده فقط زود برگرد پلیز🫂
@park_diana خب،خب میرسیم به دیای قشنگ خودم دیا چطوری حالت خوبه؟ دیا میخام بهت ی چیز بگم میدونی چیه تو خیلی مهربون هستی دلت خیلی پاکه مثل اسمت، دیانا خیلی بهت میاد دیای عزیزم امیدارم هرجا هستی سالم و خوشحال باشی🫂
خب بچه ها من خیلی دوسستون دارم زود برگردین لطفا راستی دلم برای اون موقع هایی که شیش نفره باهام جمع میشدیم خیلی تنگ شده🫂🥺
ی چیزی هم بنویسم براتون:
دوستی مثل متکا میمونه
وقتی خسته ای بهش تکیه میکنی
وقتی خوشحالی بهش تکیه میکنی
وقتی غصه داری روش گریه میکنی
وقتی شوخیت میگیره پرتش میکنی
وقتی سرت شلوغه از جلو دست و پا برش
میداری
اما دیر یا زود باز هم بهش احتیاج پیدا
میکنی
به سلامتی همه دوستای با معرف خودم...
پایین تر ی چیزی گذاشتم براتون