2777
2789
عنوان

بماند یادگاری💜🙂

1912 بازدید | 300 پست

این تاپیکو برای رفیق هام میزنم که میخام بمونه یادگاری که فعلا هیچکدومشون نیستن یسری کار براشون پیش اومده رفتن ولی قول دادن برگردن🙂

@عسل_هسدم     عسل قشنگم تو بهترین دوستمی توو کل زندگیم بودی و هستی مطمئنم هیچا همچین دوستی مثل تو پیدا نمیکنم تو حتی از خواهرام بیشتر بهم محبت کردی دوستت دارم دلم برات تنگ شده زود برگرد لدفن🫂

@دختر_جذاب۸۸    تینای عزیزم شادیسا بهم گفت چیشده امیدارم مشکلت زود حل بشه و برگردی دوستت دارم🫂

@_starfire_‍    آریانای خوشگلم تو هنوز همینجایی جایی نرفتی ولی من دلم برات خیلی تنگ شده چند روزه نه دیدمت نه باهات حرف زدم فقط میخام بگم دوستت دارم🫂

@kim_liana‍    لیای عزیزم امیدارم اون چیزی که عسل بهم گفت شوخی باشه و بخاطر ی چیز دیگه رفته باشی دوستت دارم دلم برات تنگ شده فقط زود برگرد پلیز🫂

@park_diana‍    خب،خب میرسیم به دیای قشنگ خودم دیا چطوری حالت خوبه؟ دیا میخام بهت ی چیز بگم میدونی چیه تو خیلی مهربون هستی دلت خیلی پاکه مثل اسمت، دیانا خیلی بهت میاد دیای عزیزم امیدارم هرجا هستی سالم و خوشحال باشی🫂

خب بچه ها من خیلی دوسستون دارم زود برگردین لطفا راستی دلم برای اون موقع هایی که شیش نفره باهام جمع میشدیم خیلی تنگ شده🫂🥺

ی چیزی هم بنویسم براتون:

دوستی مثل متکا میمونه

وقتی خسته ای بهش تکیه میکنی

وقتی خوشحالی بهش تکیه میکنی

وقتی غصه داری روش گریه میکنی

وقتی شوخیت میگیره پرتش میکنی

وقتی سرت شلوغه از جلو دست و پا برش

میداری

اما دیر یا زود باز هم بهش احتیاج پیدا 

میکنی

به سلامتی همه دوستای با معرف خودم...

پایین تر ی چیزی گذاشتم براتون

☀️(\(\

(„• ֊ •„)

┏∪∪━━★★┓

۸/۷/۱۴۰۲

┗━━━━★★┛

دوستتون دارم🫂😘🥺

بماند_به_یادگار💖#  

(army)                                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@هعییی_زندگیی    آنیسا تو خیلی دل پاک و مهربونی داری ولی یکی از عادت هات خیلی رو مخه اینکه به حرف رفیق هات گوش نمیدی و بارهای بار زدی زیر قولت این چند روز خیلی منو ناراحت کردی ولی اشکال نداره همین که پیشمی ی دنیا برام کافیه دوستت دارم

(army)                                                            

@elli23   الناز عزیزم تو خیلی دختر خوبی هستی و من اینو حس میکنم نمیدونم چرا وقتی میبینمت پرانرژی میشم ی لبخند گشاد میاد رو صورتم مرسی که هستی

(army)                                                            

@bts_ot7   و   @_fantastic_  

دل آرا و مارال عزیزم با اینکه خیلی کم باهاتون حرف میزنم و صمیمی نیستیم باهام ولی دوست تون دارم بمونید برام🫂

(army)                                                            

@high_flying   درباره ی تو چی بگم غزل تو اینقدر خوبی که واقعن نمیتونم با کلمات بیانش کنم موقعی که رفیق هام نبودن تو باهام دوست شدی و همیشه کنارم بودی و خیلی دل پاکی داری واقعن باید بگم خوشبحال خانواده ات که همچین دختری دارن خیلی دوستتتت دارم غزل بمونی برام کیوت و مرسی که با من دوست شدی🫂

(army)