2777
2789
عنوان

بیصدا اما زیبا

143 بازدید | 12 پست

حال خوش یعنی چه
از خودم پرسیدم و دلم پر شد از آواز بهار
زندگی مال من است
من خدا را دارم
عشق را می فهمم
خوشی خاطره در حس من است
حال خوب این نفس رفته و بر آمده است
این نگاهی که در آئینه و آب
روشنی های ترا می بیند
و به پایان شب ایمان دارد
حال خوش یعنی من، به کسی مینازم
که در آغوش و نوازش هایش
جا برای همه هست

اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم

من خدا را دارم
و دلم روشن از امیدِ شکفتن هایی است
که به اندوه خزان می تابد
حال خوش یعنی تو
زندگی، دوست، نگاه، شعر
و یک پنجره بارانی
که خدا می بارد
باورِ اینکه در این جای شلوغ
در هیاهوی نفسگیر زمین
دست من دست خداست
حال خوش یعنی این

.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خدا را دارم و دلم روشن از امیدِ شکفتن هایی است که به اندوه خزان می تابد حال خوش یعنی تو زندگی ...

سلام عزیزم خوب هستین،ببخشید من دخترم هفت ماه و نیمیشه الان،از شش ماهگی آلرژیش شروع شد همه مدل شیرخشکی هم امتحان کردیم براش از اچ آ گرفته تا پپتی جونیور و نئوکیت،خواستم ازتون راهنمایی بگیرم که شما چیکار کردین در نهایت و چه شیری دادین به دخترتون؟ بهتر شد حساسیتش؟ و این که غذا چیا بهش میدادین،ممنونم،حقیقتش تاپیکتون در مورد حساسیتو خوندم گفتم اگه امکانش باشه از تجربه تون استفاده کنم.ممنونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم خوب هستین،ببخشید من دخترم هفت ماه و نیمیشه الان،از شش ماهگی آلرژیش شروع شد همه مدل شیرخشک ...

من شیر نئوکیت دادم چیزای حاوی لبنیات وچیزای حساسیت‌زا اصلا ندادم تا یکسال بجای تخم مرغ هم فقط تخم بلدرچین دادم چون من از ۴ماه شروع کردم وقرص نوسیوم هم دادم با تجویز دکتر یکسالگی خوب شد

من شیر نئوکیت دادم چیزای حاوی لبنیات وچیزای حساسیت‌زا اصلا ندادم تا یکسال بجای تخم مرغ هم فقط تخم بل ...

قرص نکسیوم

من شیر نئوکیت دادم چیزای حاوی لبنیات وچیزای حساسیت‌زا اصلا ندادم تا یکسال بجای تخم مرغ هم فقط تخم بل ...

مممنونم از راهنماییتون عزیز دلم،بعد ببخشید با نئوکیت دیگه کاملا خوب شد؟ علائمی مثل کهیر یا بی قراری یا بلغمی کار کردن شکمش نداشت؟ چون الان دخترم با پپتی جونیور همه اینا رو داره،البته کمه ولی داره.بعد این که شما بعد یکسال دیگه اصلا نئوکیت ندادین؟ چون شنیدم نئوکیت یا کلا شیرهای اسیدآمینه بعد یکسال هفته ای یه قوطی میدن فقط،خواستم ببینم درسته؟ چون دختر من اصلا غذا دوست نداره،فقط شیر میخوره

مممنونم از راهنماییتون عزیز دلم،بعد ببخشید با نئوکیت دیگه کاملا خوب شد؟ علائمی مثل کهیر یا بی قراری ...

بله تا یکسال دادم واون علایم یواش یواش خوب شد بعدش ترو ویتال دادم

مممنونم از راهنماییتون عزیز دلم،بعد ببخشید با نئوکیت دیگه کاملا خوب شد؟ علائمی مثل کهیر یا بی قراری ...

اتفاقا غذا بهش بده