2777
2789
عنوان

کمک

67 بازدید | 13 پست

سلام من واقعا دارم روانی میشم سال سومیه که میخام کنکور بدم سال اول و دوم که کلا نخوندم و با رتبه ۹۰ هزار موندم واسه سال سوم الانم اصلا نمیتونم شروع کنم درس بخونم خابمم نمیبره واقعا نمیدونم چه غلطی کنم:)همش به خودکشی فکر میکنم فقط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی بخاطر کنکور؟😐به جای فکرکردن به خودکشی به درس فکرکن یکمم بیخیال باش،کنکور نشد برو دنبال یه ح ...

اگه خانوادم محدودم نمیکردن حتما اینکارو میکردم فوق العاده زشت شدم اندازه بشکه چاق شدم و ابروهامم ریختن

کاش میذاشتن من اصلا از خدامه فقط برم سرکار 

تو خونه ورزش کن و سعی کن پادکست گوش کنی یا کتاب بخونی 

برا اینکه درس بخونی اول باید حال خودتو خوب کنی

تو چنان شجاع و ساکتی که گاهی فراموش میکنم رنج میکشی :)
سلام تجربیم

عزیزم قبولی تجربی واقعا کاری هست که حوصله و وقت زیاد  میخواد ازبس که متقاضیاش زیادن😣 شرایط مالیشو داری بری ازاد حتمااا این کارو بکن . از نظر من هیچ دارایی ای با ارزش تر از سلامت جسم و روان نیست مواظب خودت باش

عزیزم قبولی تجربی واقعا کاری هست که حوصله و وقت زیاد  میخواد ازبس که متقاضیاش زیادن😣 شرایط مال ...

شرایط مالیشو دارم ولی خانوادم اذیت میکنن نمیزارن برم