2777
2789
عنوان

شبا گریه میکنم😔😔

308 بازدید | 6 پست

خانوما من شبا یهویی یاد مرگ و مردن میفتم

دیگ اینقد گریه میکنم تا جونم در بیاد.هی ب قبر فک میکنم چطوریه چی بشه.وقتی روح بشم خانوادمو ببینم ک چقد گریه میکنن ولی کاری ازم دیگ بر نمیاد ک ارومشون کنم

نفس تنگی میگیرم وقتی ب اینا فکر میکنم

و هی میگم خدایا اگ قرار بود بمیریم چرا مارو اوردی ب این دنیا من اصلا طاقت ندارم😔😔😔😔

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخرین جملت همیشه سواله منه  چرا باید درد از دست دادن عزیزامونو بکشیم ؟؟

چرا واقعا چرا

مرگ خیلی بده😔😔😔چرا نباید تا همیشه زنده بمونیم😔

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

منم بعضی وقتاینجورم البته ب داخل قبر فکر میکنم خیلی مترسم

خیلی ترسناک

زندگی ادم برا همیشه تموم میشه

ادم باید بزاره و بره

یا خدا😔😔😔