2821
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭

311 بازدید | 23 پست

امشب مهمونی دعوت بودیم

شوهرمم گفت میخوام بادوستام برم بیرون منم گفتم خیلی وقت نمیره خب بره

من باماورشولرم ایناجلواررفتم

هی زنگ زدم نیومد هی زنگ زدم اخر هی نیم ساعت نیم ساعت بلاخره اومد

معلوم بودخیلی خورده بودبازم😭بروی خودم نیاوردم

اومد سرسفره نتونست هیچی بخوره حالش یدبود همه متوجه شدن زنه فامیلشون پرسید توهیچی نمیگی میره بادوستاش بیرون گفتم ن هرکسی به تنهایی احتیاج داره چی جواب میدادم اخه😭😭داغون بودم ولی دگ یجوری شد بهم گف شام خوردی پاشو سرسفره پاشیدیم اومدیم خونه

بالا اورد حالام خوابه من توهالم و دارم از سردرد میمیرم نمیدونم چیکارکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم غصه نخور خیلیا مثل شوهر شماست سعی کن بهش بگی بهتره وقتی دلش میخواد تو خونه بخوره و با دوستاش بیرون نه

الانم بد اخلاقی نکن چون تو حال خودش نیست ممکنه چیزی بگه که اذیت بشی بهش یه لیوان دوغ بده بخوره بعد بخوابین فردا باهاش با ملایمت حرف بزن

مشروب؟ چرا نمیگی خط قرمزته؟مامانش میدونه

اره میددنه

همش میگ میگم ولی یدفعه اینطور شد متوجه شدن پدرش فقز میگفت مادرش فقط ادای نگرانارو درمیاورد

😭گفتم قول داد ولی بازتکرارکرده

عزیزم غصه نخور خیلیا مثل شوهر شماست سعی کن بهش بگی بهتره وقتی دلش میخواد تو خونه بخوره و با دوستاش ب ...

اخه اولین دفعش نیست

چنددفعه اروم گفتم چنددفعه جدی حتی دفعه قبل جوری حالش بدبود مادرش اینافهمیدن اومدن بالا

توتاپیکام هست

قول داد بهم دگ نخوره حتی چ برسه زیاده روی کنه😭

اره میددنه همش میگ میگم ولی یدفعه اینطور شد متوجه شدن پدرش فقز میگفت مادرش فقط ادای نگرانارو درمیاو ...

وای عزیزم خیلی سخته کاش ترک میکرد

آبرو شما نرفته آبروی خودش رفته بنظرم جدی باهاش صحبت کن اصلا دوررفیقلشم یا خط بکشه یا نره بخوره بد مست بشه...

وای عزیزم خیلی سخته کاش ترک میکرد آبرو شما نرفته آبروی خودش رفته بنظرم جدی باهاش صحبت کن اصلا دوررف ...

چرا؟وقتی همه متوجه میشن به حرفم گوش نمیده وقتی جلو مادرش کوجیک میشم

تودلشون نمیگن چطور دختررو دوست داشت و میخواستش ک باز اینطور میکنه

چرا؟وقتی همه متوجه میشن به حرفم گوش نمیده وقتی جلو مادرش کوجیک میشم تودلشون نمیگن چطور دختررو دوست ...

خب بازم اون کوچیک میشه مطمئنم اون موقع ک استرس داشتی چی بگی خودشون فهمیدن چقدر ازین بابت ناراحتی

ای کاش جدی صحبت میکردی یا میرفتین یکی راهنماییتون میکرد

نه تازه ۱ساله عروسی گرفتیم ۴ ۵ سالم باهم بودیم کردم اوندفعه گفتم حتی دگ تهدیدش کردم اما الان باززد ...

بابات اینا میدونن؟؟بنظرم کار رو بسپر دست بزرگترت

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

2828
2791
2779
2792