2777
2789

سلام عزیزانــــم یک خانوم چندسال پیــــش فوت شده تازه علت مرگش متوجـه شدم ک مریض بوده (لطفا نپرسیو چ بیماری و ...)و خیلیییی دلم براش سوخت و تصمیم گرفتم براش قران و انواع ختم های دیگه انجام بدم که ان‌شاءالله بهش برسه و اون دنیا بکارش بیاد

امـــــا یک مشکل بزرگ😭(اسمش نمی‌دونم اسم دختراش فقط میدونم الانم باهاشون در ارتباط نیستم ک بپرسم اسم مامانت چیه)چیکـــــارکنم حالا بخونم بهش میرسه؟؟😭خیلی دلم میخواد کمکش کنم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

راستی  عزیزانم  چ دعایی یا چ سوره ای؟(نمی‌تونم خیرات خوراکی بدم)

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم اره میرسه تونیتت همونودرنظربگیر

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
راستی  عزیزانم  چ دعایی یا چ سوره ای؟(نمی‌تونم خیرات خوراکی بدم)

هرچی بخونی میرسه براش حتی یه دونه صلوات .

خدارحمتش کنه 

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی؟ 🖤 ممنون خیر ببینی ایشالا❤
نه باید اسمش رو بلد باشی بگی فلانی با اسم مادر فلانی

یعنی نمی‌رسه؟

بگو خدایا به نیت مادر فلان شخص میخونم بله بهش میرسه 

زیارت عاشورا و سوره یاسین بخون یا سوره الرحمن  

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

به نظرن می رسه بهش.  از۱۱۸ شماره دفتر تقلیدتو بپرس زنگ بزن بپرس

رهبری هست مرجع‌تقلیدم

نه باید اسمش رو بلد باشی بگی فلانی با اسم مادر فلانی

فال نمی گیره ها

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

سلام عزیزم

خدا از نیت شما ، به زبون هم نیاری کاملا آگاهه

و میدونه کی رو میگی 

بله میرسه  بگو مامان فلانی

نماز مستجبی هم بگو  فردمورد نظر

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع