2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم گرفته خیلی اما حتی نمیخوام درموردش حرف بزنم دلم میخوادبرم حرم امام رضایا امامزاده حداقل بشینم گر ...

ای جانم منم گاهی دلم میگیره آنقدر تو آینه به خودم نگاه می کنم گریه میکنم بعد از چند ساعت به رفتارم خندم میگیره ولی تصمیم گرفتم یه زن قوی بشم گریه نکنم ،💪💪💪💪💪💪

دلم گرفته خیلی اما حتی نمیخوام درموردش حرف بزنم دلم میخوادبرم حرم امام رضایا امامزاده حداقل بشینم گر ...

نماز بخون درمورد امام رضا ی نوحه یا مولودیه میخونن خادما گریه کنون صحنتو جارو میزنن بزا گوش بده هر جقد میخای گریه کن ارون بشی عزیز دلممم،من چن وق پیش انقد دلم گرفته بود هیجی ارومم نمیکرد رفتم سر خاک مامان بزرگم انقد گریه کردم سبک شدم اومدم خونه

ای جانم منم گاهی دلم میگیره آنقدر تو آینه به خودم نگاه می کنم گریه میکنم بعد از چند ساعت به رفتارم خ ...

هییییی تنهاچیزی که آرومم میکنه گریه است چون باخواهرم حرفم زدم اما خوب نشدم تازگیا گریمم نمیاد 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
نماز بخون درمورد امام رضا ی نوحه یا مولودیه میخونن خادما گریه کنون صحنتو جارو میزنن بزا گوش بده هر ج ...

آخ اون مولودی چقد خوبه،گریم نمیگیره اشکم دم مشکمه اما گریم نمیادشایدچون خونمون الان رفت وآمدهست بخاطراونه 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
هییییی تنهاچیزی که آرومم میکنه گریه است چون باخواهرم حرفم زدم اما خوب نشدم تازگیا گریمم نمیاد 

زیاد گریه کردی واسه همون به خدا این دنیا ارزش غصه خوردن نداره،شما هم غصه نخور اگه با غصه چیزی حل میشد اون موقع ارزش داشت

آخ اون مولودی چقد خوبه،گریم نمیگیره اشکم دم مشکمه اما گریم نمیادشایدچون خونمون الان رفت وآمدهست بخاط ...

اخ الهی بگردم،چه بده تو وقتایی ک فقط دلت تنهایی بخاد نتونی تنها باشی