من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هنوز نفهمیدید این مسابقات سناریو از پیش نوشته شدست ؟؟؟؟
ببخشید چرا یکی باید بیاد تو این مسابقات نقش هویج رو بازی کنه؟
یا کاملا بدون فکت و رو هوا حرفای بی معنی بزنه ک همه مسخره اش کنن؟؟
مگه پول چقد میارزه ک یه بازیگر هوش و ذکاوتشو بهش بفروشه
شما مافیا زودیاک ببینی میفهمی فرق بازی با تقلب و بدون فکت،با بازی ک با سند و دلیل حرف توش هست دو تا اتفاقشم ب قول امیرعلی ذهن برنده یا لطف خداست
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
شانس ن ب قول خودش ذهن برنده واسه خودمم اتفاق افتاده آخه ولی متاسفانه ذهن بیشتر ماها بازندست...💔
آخه من خیلی انرژی مثبت میفرستم ولی تهش بدتر میشه
کاش امیرعلی چندتا کتاب آموزشی هم معرفی میکرد😁
البته نه این کتابای زرد انگیزشی/:
آره بابا تقلب فوری لو میده ما خودمون وقتی خانوادگی بازی میکنیم کسی ک نگاه کرده باشه یا تقلب کرده باش ...
بازی قبلی مافیا که حسین مهری زودیاک بود و ملیکا شریفی نیا بدون فکت گرفتش،کاملا تابلو بود تقلب شده
حسین مهری هم ی پست گذاشت ک دیگه تو مافیا حضور پیدا نمیکنه
من بازیای حضوریشون هم دیدم واقعا همینقدر جذابه
تیکه های بازی امیرعلی تو اجرای زنده تو اینستا هست واقعا عالیه