2777
2789
الان خوب شدی ؟ لکه بینی نداری؟! برا من لکه بینیم تموم شد ولی دردو دارم هم تیر میکشه هم همینطوری د ...

شما لکه بینی تون چ جوری بود الان حدود ۲۰روزه لکه بینی دارم..چندروز قطع شد بعد روزی ی کوچولو میدیدم

دو روزه بیشتر شده..یعنی موعد پریود هرماهمم هست میتریم شدید تر بشه.

صب قرمز بود 😫😫

ولی بعد قهوه ای

الان خوب شدی ؟ لکه بینی نداری؟! برا من لکه بینیم تموم شد ولی دردو دارم هم تیر میکشه هم همینطوری د ...

لکه بینی ندارم ولی سونو که رفتم هماتوم باقی بود سرجاش.دردم دارم گاهی.البته من داروزیاد مصرف دارم اسپرین ،دوفاستون شیاف امپول انکسو

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما لکه بینی تون چ جوری بود الان حدود ۲۰روزه لکه بینی دارم..چندروز قطع شد بعد روزی ی کوچولو میدیدم ...

منم لکه بینیم طولانی بود یک ماهی شد

و این بین قرمزم بود یه بار

منم میترسیدم هربارم میرفتم مطب سونو میکردن میگفتن چیزی نیست

ولی هم قرمز بود هم قهوه ایی

غلیظ و شبیه لخته خون بود وقتی قهوه ای بود

من ثبل بارداری اصلااا شکم نداشتم

۱۰ هفته یه کوچولووو دراومده بود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بارداری اولمه هشت هفته شکمم شروع به رشد کرد الان بیستو نه هفته هستم اندازه دنیاااااا شکم دارم و قطعا دوبرابر این میشه تا اخرش شکمم الان اندازه شکم زنداییم که نه ماهشه هست البته مال اون کوچیکتره 😂😂😂 وزنمم از ۶۳ رسیده به ۷۵

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
منم لکه بینیم طولانی بود یک ماهی شد و این بین قرمزم بود یه بار منم میترسیدم هربارم میرفتم مطب سونو ...

مرسی که جواب دادی عزیزم

خداروشکر که دیگ لکه بینی نداره

خدایی خیلی استرس داره😔

اصلا دوسندارم برم سرویس..هردفعه حالم گرفته میشه

دعا کن ازمنم چیزی نباشه

بارداری اولمه هشت هفته شکمم شروع به رشد کرد الان بیستو نه هفته هستم اندازه دنیاااااا شکم دارم و قطعا ...

منم از ۶۸ به ۷۲

یکم رشد تصاعدی داشتی 😂

منم زایمان اولمه

ایشالا به سلامتی دنیاش بیاری عزیزم

ایشالا که همه چی برات خوب پیش بره عزیزم

ممنون و همچنین عزیز

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
منم از ۶۸ به ۷۲ یکم رشد تصاعدی داشتی 😂 منم زایمان اولمه ایشالا به سلامتی دنیاش بیاری عزیزم

توام همینطور عزیزم ❤️

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»