الان خوب شدی ؟ لکه بینی نداری؟! برا من لکه بینیم تموم شد ولی دردو دارم هم تیر میکشه هم همینطوری د ...
لکه بینی ندارم ولی سونو که رفتم هماتوم باقی بود سرجاش.دردم دارم گاهی.البته من داروزیاد مصرف دارم اسپرین ،دوفاستون شیاف امپول انکسو
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بارداری اولمه هشت هفته شکمم شروع به رشد کرد الان بیستو نه هفته هستم اندازه دنیاااااا شکم دارم و قطعا دوبرابر این میشه تا اخرش شکمم الان اندازه شکم زنداییم که نه ماهشه هست البته مال اون کوچیکتره 😂😂😂 وزنمم از ۶۳ رسیده به ۷۵
«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.